Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

nikad nisam naučila da jedem kečigu

a i ne sviša mi se nešto  <_<

Posted

prve samorucne raviole punjene sirom u paradajz sosu. ispali izenadjujuce dobro, moracu da investiram u 00 brasno.

Posted

Ja sam pocela da sotiram zelenis umesto da kuvam. Na malo maslinovog dinstnem beli luk i kad je pozuteo, sklonim skilet sa vatre i dodam svez bejbi spanac ili blitvicu i posolim i dodam malo muskatnog orasceta i promesam. Ispadne mi sjajan prilog uz ribu, kao u fajn dajning restoranima. 

Posted

Ja sam pocela da sotiram zelenis umesto da kuvam. Na malo maslinovog dinstnem beli luk i kad je pozuteo, sklonim skilet sa vatre i dodam svez bejbi spanac ili blitvicu i posolim i dodam malo muskatnog orasceta i promesam. Ispadne mi sjajan prilog uz ribu, kao u fajn dajning restoranima. 

ja sve isto tako, samo u tiganju

Posted

na sutlijasu sam. drugi dan. cekam da mi se smuci. 

Posted

Tako sam ja letos danima čekala da mi se smuči sladoled i ništa, ali bila sam blizu

Posted

Dobro sladoled, ali sutlijas...samo je kelj gori. Cak je i krempita bolja. 

Posted

chili con carne po rennneeevom  receptu, lako i ukusno

WW8ypva.jpg

zaljutio sam sa sopstvenim produktom od crvene moruge :)

73j40CG.jpg

Posted

Eee ovo prodaješ?

....shit has hit the fan...

Posted

Nije profi,homemade :) ponesto se i proda...

Posted

Potrudio si se oko dizajna, svaka čast! :)

Posted

Hvala,sve radim sam,nekih 6-7 razlicitih soseva,ako nekog zanima moze na pp da ovde ne trolujem

Posted

Hvala,sve radim sam,nekih 6-7 razlicitih soseva,ako nekog zanima moze na pp da ovde ne trolujem

Sjajno!

Posted

Jel pratis "Hot Ones"?