duda Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 nikad nisam naučila da jedem kečigu a i ne sviša mi se nešto <_<
cmrlj Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 prve samorucne raviole punjene sirom u paradajz sosu. ispali izenadjujuce dobro, moracu da investiram u 00 brasno.
MayDay Posted September 25, 2017 Posted September 25, 2017 Ja sam pocela da sotiram zelenis umesto da kuvam. Na malo maslinovog dinstnem beli luk i kad je pozuteo, sklonim skilet sa vatre i dodam svez bejbi spanac ili blitvicu i posolim i dodam malo muskatnog orasceta i promesam. Ispadne mi sjajan prilog uz ribu, kao u fajn dajning restoranima.
Čutura Posted September 25, 2017 Posted September 25, 2017 Ja sam pocela da sotiram zelenis umesto da kuvam. Na malo maslinovog dinstnem beli luk i kad je pozuteo, sklonim skilet sa vatre i dodam svez bejbi spanac ili blitvicu i posolim i dodam malo muskatnog orasceta i promesam. Ispadne mi sjajan prilog uz ribu, kao u fajn dajning restoranima. ja sve isto tako, samo u tiganju
darling Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 na sutlijasu sam. drugi dan. cekam da mi se smuci.
Sara Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 Tako sam ja letos danima čekala da mi se smuči sladoled i ništa, ali bila sam blizu
Lancia Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 Dobro sladoled, ali sutlijas...samo je kelj gori. Cak je i krempita bolja.
Haralampije Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 chili con carne po rennneeevom receptu, lako i ukusno zaljutio sam sa sopstvenim produktom od crvene moruge :)
Frank Pembleton Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Eee ovo prodaješ? ....shit has hit the fan...
Haralampije Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Nije profi,homemade :) ponesto se i proda...
Haralampije Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Hvala,sve radim sam,nekih 6-7 razlicitih soseva,ako nekog zanima moze na pp da ovde ne trolujem
Ras Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Hvala,sve radim sam,nekih 6-7 razlicitih soseva,ako nekog zanima moze na pp da ovde ne trolujem Sjajno!
vladavsnarod Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Hvala,sve radim sam,nekih 6-7 razlicitih soseva,ako nekog zanima moze na pp da ovde ne trolujem Jel pratis "Hot Ones"?
Recommended Posts