boshoku Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 (edited) Pasulj, mladi luk, pečena ljuta carski Edited May 2, 2017 by boshoku
MayDay Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 Ja sam se tako najela jednog od omiljenih ručaka (domaće pile iz rerne, krompir iz moce i spanać + zelena salata sa kolutićima mladog luka i rotkvica), da se plašim da ću da padnem u nesvest.
maheem Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 Biftek, brokoli, sos od sireva preko brokolija, šargarepa, tikvice i pečena paprika. Perverzija kako je sve ispalo
fluffy Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 (edited) super zvuči i to pile, spanać itd i biftek sa svim tim pomenutim falafel + zelena salata, rotkvice, mladi luk Sent from my iPhone using Tapatalk Edited May 2, 2017 by fluffy
darling Posted May 3, 2017 Posted May 3, 2017 najo sam se bureka sa spanacem. neam pojma kako da se skinem s bureksona...
darling Posted May 4, 2017 Posted May 4, 2017 mesni narezak direktno iz konzerve. ova dama jede sama :D
Bujodrag Posted May 4, 2017 Posted May 4, 2017 Fino deluje ona rol viršla +1 Domaća radinost? Ja sam obično razne sočnije kobaje uvijao u testo za picu, koje skoro uvek imam u mrzivaču ali super je, bolje je, u lisnatom testu. Plus turim malo čačkavalja i priručne začine
Bujodrag Posted May 4, 2017 Posted May 4, 2017 a unutra punjeni sv file Jeste, nemaš pojma. :D Kul, probaću i tako prvom prilikom. Obično bih punjeni file pohovao, ali, ovo je odlična ideja
Bujodrag Posted May 4, 2017 Posted May 4, 2017 U file, ako ga punim, obavezno stavim i neki kulen ili slično. Iako ne volim ljuto ( sorry katamaran) dobro se ukopi.
Frank Pembleton Posted May 4, 2017 Posted May 4, 2017 Lisnato je kupovno a unutra punjeni sv file Jesi to sve zajedno pekao?I na koliko?
Haralampije Posted May 4, 2017 Posted May 4, 2017 Jesi to sve zajedno pekao?I na koliko? prvo se zapece u tiganju a potom umotas i u kalup cca 50 min na 200 stupnjeva
Recommended Posts