May 2, 20177 yr Ja sam se tako najela jednog od omiljenih ručaka (domaće pile iz rerne, krompir iz moce i spanać + zelena salata sa kolutićima mladog luka i rotkvica), da se plašim da ću da padnem u nesvest.
May 2, 20177 yr Biftek, brokoli, sos od sireva preko brokolija, šargarepa, tikvice i pečena paprika. Perverzija kako je sve ispalo
May 2, 20177 yr super zvuči i to pile, spanać itd i biftek sa svim tim pomenutim falafel + zelena salata, rotkvice, mladi luk Sent from my iPhone using Tapatalk Edited May 2, 20177 yr by fluffy
May 4, 20177 yr Fino deluje ona rol viršla +1 Domaća radinost? Ja sam obično razne sočnije kobaje uvijao u testo za picu, koje skoro uvek imam u mrzivaču ali super je, bolje je, u lisnatom testu. Plus turim malo čačkavalja i priručne začine
May 4, 20177 yr a unutra punjeni sv file Jeste, nemaš pojma. :D Kul, probaću i tako prvom prilikom. Obično bih punjeni file pohovao, ali, ovo je odlična ideja
May 4, 20177 yr U file, ako ga punim, obavezno stavim i neki kulen ili slično. Iako ne volim ljuto ( sorry katamaran) dobro se ukopi.
May 4, 20177 yr Jesi to sve zajedno pekao?I na koliko? prvo se zapece u tiganju a potom umotas i u kalup cca 50 min na 200 stupnjeva