Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

New Now eating!

Featured Replies

• Author

Krilca

• Replies 22.3k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

od sinoc pa do subote:

pVybHsj.jpg

doveo u moskvu vel'ku kinesku delegaciju, a oni moraju jesti crvenu supu svaki bogovetni dan.

ahahaha i kod mene je takva poslednja nedelja: borsch i schi svaki dan 2x na dan :lol: al ne zalim se, uzivam u tome. e sad u obrocima posle uzivam malo manje. cesto je na meniju i tuna stejk sa ko´jim nisam nimalo odusevljen, vise volim druge ribe i stejkove od mesa :D

jedan dan izlet na grcki brod i super vecera: kisela corba sa mesnim knedlama, stejk midium rer, krompirici, punjeni sampinjoni fetom i shrimpsima, pita sir zelje i brdo ananasa :piggy: i dalje placem za necim slatkim :cry:

Rastan sa jagnjecom (siljeze) pleckom. Ispao je spektakularno, em je ukusan sampionski em je cleaner za organizam. Lepo i korisno!

ahahaha i kod mene je takva poslednja nedelja: borsch i schi svaki dan 2x na dan :lol: al ne zalim se, uzivam u tome. e sad u obrocima posle uzivam malo manje. cesto je na meniju i tuna stejk sa ko´jim nisam nimalo odusevljen, vise volim druge ribe i stejkove od mesa :D

jedan dan izlet na grcki brod i super vecera: kisela corba sa mesnim knedlama, stejk midium rer, krompirici, punjeni sampinjoni fetom i shrimpsima, pita sir zelje i brdo ananasa :piggy: i dalje placem za necim slatkim :cry:

sinoc smo vodili kineze u kineski restoran "Druzba" u Moskvi. toliko radosti kao da im je pet godina i upravo su usli u dizniland. kinezi ne mogu da jedu porciono i nije im lako kada su preko dva dana bez njihove klope. ja ih cesto dovodim u moskvu i dok nismo naucili kolege iz menze sta i kako za njih da spremaju, imali smo apsurdne situacije kada ozbiljni poslovni ljudi u sred noci prelaze prugu u podmoskvolju samo da bi nasli prodavnicu i kupili instand noodles (firma je malo izvan grada jer pored ofisa su proizvodnja i skladista). bukvalno rizikuju glavom samo da pojedu nesto svoje  :cry:

jedna delegacija je stigla sa veilikim koferom hrane za svaki slucaj  :0.6:

fotografisu klopu non-stop, njima ta hrana iz ruske menze prava egzotika.

meni je ta ruska hrana iz menze ok na 4-5 dana, na toliko i dolazim, tako da mi nije problem. super i peceni krompir sa slascu jedem. krompir u kini je ocajan. 

evo par fotografija iz opsteg chata pre nego prestanem sa trollom: kotlete po kijevski (rolovana piletina sa puterom i sirom), cezar, sveze povrce, krtola.

WechatIMG181.jpeg

WechatIMG182.jpeg

WechatIMG183.jpeg

WechatIMG184.jpeg

svargle i belog luka :wub:

svargle i belog luka :wub:

dodje mi da te poljubim  :wub:

:lolol:

Ljubav na usta ulazi.

Svi da se vole i ljube!

• Author

+1

malo kasni fotka, vecera od sinoc:kineska junetina sa daikonom, prazilukom, djumbirom etc....

198977f281.jpg

Sta si radio daiikonu? Ostalo m od kimchja pa da ga utroo\\sim uz nesto.

Nista epohalno, dodao ga pola sata pre kraja kuvanja.Po receptu ide daikon.Meni ok , mojima bio visak

Edited by Haralampije

ok, fala.

moj prvi cia puding i moram priznati da je bas doba stvar..ja ne padam na novotarije i ,,super hrane,, ali ovo je bas zgodno ..pravi pravcati puding  :o

moj prvi cia puding i moram priznati da je bas doba stvar..ja ne padam na novotarije i ,,super hrane,, ali ovo je bas zgodno ..pravi pravcati puding  :o

aha  <_<