Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

I meni je bilo sumnjivo al covekbod kog uzimam cili 

Jel prodaje na nekoj pijaci?

Posted

Koliko znam ne. Cili sadnice salje postom ili autobusom a za ostalo stvarno ne znam.

Sta te zanima?

Posted

tikvice Adamove bake :)

obAzavam

di su? tj recept?

Posted

di su? tj recept?

ovo tvoje kao neka musaka od tikvica. dobro zvuci, moracu da probam.

ja volim te tikvice na sirotinjski, kako je moja baka pravila, jelo se u mostaru zove buranija. iseckam tikvice na kriske, ubacim u kesu, sunem kasiku brasna i malo soli, prodrndam, bacim u nauljenu tepsiju, ispecem na rumeno, izvadim, sacekam par minuta pa prelijem kiselim mlekom sa izgnjecenim blukom (kao sto se zalivaju buredzici i mantije). za prste lizat.

edit - pojo rucak. sad hukcem i kuckam.

preukusno
Posted

sarmice u vinovoj lozi

ne znam da li je sto seih jedemo u kratkom vrem. periodu (dok se loza ne poprska) ili inace al to mi verovatno top 5 jela svih vremena

Otprilike. U stvari kontam da su mi fav nau krejvin jer ih baš retko jedem.
Posted

Def vrhunsko jelo

Obožavam

Posted

posle jucerasnjeg neuspesnog lova danas iskopao listove na Bajloniju :)

Posted

i kod mene isto sarmice, momcima sa junetinom a meni sa sampinjonima, sargarepom i prazilukom... stavim svezu nanu i mirodjuji i kuvani pirinac u tu masu za punjenje,a zalijem ih bvinom i pecem u rerni poklopljene folijom...

posle se njupa sa zrenjaninskim ovcijim za momke, a meni sa kozijim kiselim mlekom. 

@katamaran

moj sin na terasi /u stambenoj zgradi/ pravio basticu, pa pored cvecki sadio i  zacinskoim bilje, ceri, jagode...od plasticnih flasa, prvo dvolitarskih, a posle kad su biljcice porasle od petolitarskih, pravio je ''plastenike''.  klijalo seme kao ludo...nisam pratila onaj tvoj topik, mozda si i ti tu tehniku primenjivao, pa ako se ponavlja prica, izvinjavam se :-)

Posted

Nisam to probao. Tacnije jesam jednu silom prilika da bih probao da je zastitim od macaka al ne bi rekao da joj je prijalo.

Svakako hvala za ideju :)

Posted

Kako sam se izgotivio sad sa ostacima od ručka. Skuša, pastrva, krompir salata, ladna retsina. Juju. Jebi me postrance ako zagrizem svinju opet. More je zakon. Reka je podzakonski akt!

Posted (edited)

light™ brodet

ae5a5ab57d.jpg

Edited by Haralampije
Posted

Prijatno. Pošto su paprike Renne? Bio danas na pijaci a nisam pitao

Posted (edited)

Ja kupio u interexu za 160 dinara

Edit: hvala :)

Edited by renne