eumeswil Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 I meni je bilo sumnjivo al covekbod kog uzimam cili Jel prodaje na nekoj pijaci?
katamaran Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 Koliko znam ne. Cili sadnice salje postom ili autobusom a za ostalo stvarno ne znam. Sta te zanima?
gospa buba Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 tikvice Adamove bake :) obAzavam di su? tj recept?
katamaran Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 di su? tj recept? ovo tvoje kao neka musaka od tikvica. dobro zvuci, moracu da probam. ja volim te tikvice na sirotinjski, kako je moja baka pravila, jelo se u mostaru zove buranija. iseckam tikvice na kriske, ubacim u kesu, sunem kasiku brasna i malo soli, prodrndam, bacim u nauljenu tepsiju, ispecem na rumeno, izvadim, sacekam par minuta pa prelijem kiselim mlekom sa izgnjecenim blukom (kao sto se zalivaju buredzici i mantije). za prste lizat. edit - pojo rucak. sad hukcem i kuckam. preukusno
maheem Posted May 28, 2016 Posted May 28, 2016 sarmice u vinovoj lozi ne znam da li je sto seih jedemo u kratkom vrem. periodu (dok se loza ne poprska) ili inace al to mi verovatno top 5 jela svih vremena Otprilike. U stvari kontam da su mi fav nau krejvin jer ih baš retko jedem.
katamaran Posted May 28, 2016 Posted May 28, 2016 posle jucerasnjeg neuspesnog lova danas iskopao listove na Bajloniju :)
nezvanova Posted May 28, 2016 Posted May 28, 2016 i kod mene isto sarmice, momcima sa junetinom a meni sa sampinjonima, sargarepom i prazilukom... stavim svezu nanu i mirodjuji i kuvani pirinac u tu masu za punjenje,a zalijem ih bvinom i pecem u rerni poklopljene folijom... posle se njupa sa zrenjaninskim ovcijim za momke, a meni sa kozijim kiselim mlekom. @katamaran moj sin na terasi /u stambenoj zgradi/ pravio basticu, pa pored cvecki sadio i zacinskoim bilje, ceri, jagode...od plasticnih flasa, prvo dvolitarskih, a posle kad su biljcice porasle od petolitarskih, pravio je ''plastenike''. klijalo seme kao ludo...nisam pratila onaj tvoj topik, mozda si i ti tu tehniku primenjivao, pa ako se ponavlja prica, izvinjavam se :-)
katamaran Posted May 28, 2016 Posted May 28, 2016 Nisam to probao. Tacnije jesam jednu silom prilika da bih probao da je zastitim od macaka al ne bi rekao da joj je prijalo. Svakako hvala za ideju :)
nisam ja Posted May 28, 2016 Posted May 28, 2016 Kako sam se izgotivio sad sa ostacima od ručka. Skuša, pastrva, krompir salata, ladna retsina. Juju. Jebi me postrance ako zagrizem svinju opet. More je zakon. Reka je podzakonski akt!
Haralampije Posted May 29, 2016 Posted May 29, 2016 (edited) light brodet Edited May 29, 2016 by Haralampije
maheem Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Prijatno. Pošto su paprike Renne? Bio danas na pijaci a nisam pitao
renne Posted May 31, 2016 Author Posted May 31, 2016 (edited) Ja kupio u interexu za 160 dinara Edit: hvala :) Edited May 31, 2016 by renne
Recommended Posts