beta Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 pravila i ja pre neki dan omlet sa šparglama ali ubacila i malo slaninice. bilo mljac, mljac
nezvanova Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 a, gde nabavljate spargle, tj za banacanina je pitanje kako dolazi do spargli iz sefkerina?
banatjanin Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 (edited) a, gde nabavljate spargle, tj za banacanina je pitanje kako dolazi do spargli iz sefkerina? Kucaš u guglu Green Ilin ili špargle Ilin... A poslaću ti broj na pm (i svima drugima koji žele). Ali ne šalju u naš homtaun, čak ni u NS, samo u BG. Ima njihovih špargli različite kalibracije u Metrou, od 250 do 450 dinara za pišlu. Inače su organik i ljudi rade samo to, uzgajaju špargle, rabarbaru i bundeve. A sticajem okolnosti, doručkovao sam onaj omlet sa šparglom, ručao na nekom sastanku salatu sa šparglom, a za večeru grilovao preostale špargle od jutros - 'tela žena. Ako pojedem još malo zelenog, ujutru ću da procvetam Edited May 19, 2016 by banatjanin
decak Kejt Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 Kucaš u guglu Green Ilin ili špargle Ilin... A poslaću ti broj na pm (i svima drugima koji žele). Ali ne šalju u naš homtaun, čak ni u NS, samo u BG. Ima njihovih špargli različite kalibracije u Metrou, od 250 do 450 dinara za pišlu. Inače su organik i ljudi rade samo to, uzgajaju špargle, rabarbaru i bundeve. A sticajem okolnosti, doručkovao sam onaj omlet sa šparglom, ručao na nekom sastanku salatu sa šparglom, a za večeru grilovao preostale špargle od jutros - 'tela žena. Ako pojedem još malo zelenog, ujutru ću da procvetam evo ja se prijavljujem za broj :)
banatjanin Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 Pa koje bi bile u maju? Zelene, naravno. Inače, bele baš ne volim, ni u jednoj opciji. Najvolijem divlje, one tanke, aromatčne i malo gorke, al' Istra daleko...
banatjanin Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 pa mne mi još dalje :) mislim da ih ima po celom mediteranu
aram Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 Pa koje bi bile u maju? Zelene, naravno. Inače, bele baš ne volim, ni u jednoj opciji. Najvolijem divlje, one tanke, aromatčne i malo gorke, al' Istra daleko... pa otkud znam, ovde i belih pune pijace i prodavnice vec dve-tri nedelje. inace za ostalo +1
Tvrdica Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 Hrskavi kroketi od tikvica, belog sira i mladog luka.
maheem Posted May 21, 2016 Posted May 21, 2016 Fast food kod kuce: Smixao fashir sa korijanderom i celerom. Tzatziki i brdo salata, sve spakovao u lepinjice. Bogovski. Korijander i celer najbolji drugari fashiranih shnicli
ivy Posted May 21, 2016 Posted May 21, 2016 pileca dziga dinstana u crnom luku podlivana crnim vinom,zacini-so,puuno bibera,majcina dusica i na kraju koja kap lumuna(sto se ispostavilo kao kljucno!) i salata kupus/krastavac/bluk sa mileramom
Recommended Posts