Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

pravila i ja pre neki dan omlet sa šparglama ali ubacila i malo slaninice. bilo mljac, mljac

a, gde nabavljate spargle, tj za banacanina je pitanje kako dolazi do spargli iz sefkerina? 

• Author

Paprike sa jajima

a, gde nabavljate spargle, tj za banacanina je pitanje kako dolazi do spargli iz sefkerina? 

Kucaš u guglu Green Ilin ili špargle Ilin... A poslaću ti broj na pm (i svima drugima koji žele). Ali ne šalju u naš homtaun, čak ni u NS, samo u BG. Ima njihovih špargli različite kalibracije u Metrou, od 250 do 450 dinara za pišlu.

Inače su organik i ljudi rade samo to, uzgajaju špargle, rabarbaru i bundeve.

A sticajem okolnosti, doručkovao sam onaj omlet sa šparglom, ručao na nekom sastanku salatu sa šparglom, a za večeru grilovao preostale špargle od jutros - 'tela žena. Ako pojedem još malo zelenog, ujutru ću da procvetam

Edited by banatjanin

Pilece grudi iz sunkovara

Dh61XkR.jpg

Kucaš u guglu Green Ilin ili špargle Ilin... A poslaću ti broj na pm (i svima drugima koji žele). Ali ne šalju u naš homtaun, čak ni u NS, samo u BG. Ima njihovih špargli različite kalibracije u Metrou, od 250 do 450 dinara za pišlu.

Inače su organik i ljudi rade samo to, uzgajaju špargle, rabarbaru i bundeve.

A sticajem okolnosti, doručkovao sam onaj omlet sa šparglom, ručao na nekom sastanku salatu sa šparglom, a za večeru grilovao preostale špargle od jutros - 'tela žena. Ako pojedem još malo zelenog, ujutru ću da procvetam

evo ja se prijavljujem za broj :)

Pa koje  bi bile u maju? Zelene, naravno.

Inače, bele baš ne volim, ni u jednoj opciji. Najvolijem divlje, one tanke, aromatčne i malo gorke, al' Istra daleko...

zar nema u mne?

ili me bakuti sa pijace lazu

pa mne mi još dalje :)

mislim da ih ima po celom mediteranu

Pa koje bi bile u maju? Zelene, naravno.

Inače, bele baš ne volim, ni u jednoj opciji. Najvolijem divlje, one tanke, aromatčne i malo gorke, al' Istra daleko...

pa otkud znam, ovde i belih pune pijace i prodavnice vec dve-tri nedelje.

inace za ostalo +1

Hrskavi kroketi od tikvica, belog sira i mladog luka.

129680371_Slika1545.jpg

0d33509.jpg

Fast food kod kuce: Smixao fashir sa korijanderom i celerom. Tzatziki i brdo salata, sve spakovao u lepinjice. Bogovski. Korijander i celer najbolji drugari fashiranih shnicli

pileca dziga dinstana u crnom luku podlivana crnim vinom,zacini-so,puuno bibera,majcina dusica i na kraju koja kap lumuna(sto se ispostavilo kao kljucno!)

i salata kupus/krastavac/bluk sa mileramom