May 19, 20168 yr pravila i ja pre neki dan omlet sa šparglama ali ubacila i malo slaninice. bilo mljac, mljac
May 19, 20168 yr a, gde nabavljate spargle, tj za banacanina je pitanje kako dolazi do spargli iz sefkerina?
May 19, 20168 yr a, gde nabavljate spargle, tj za banacanina je pitanje kako dolazi do spargli iz sefkerina? Kucaš u guglu Green Ilin ili špargle Ilin... A poslaću ti broj na pm (i svima drugima koji žele). Ali ne šalju u naš homtaun, čak ni u NS, samo u BG. Ima njihovih špargli različite kalibracije u Metrou, od 250 do 450 dinara za pišlu. Inače su organik i ljudi rade samo to, uzgajaju špargle, rabarbaru i bundeve. A sticajem okolnosti, doručkovao sam onaj omlet sa šparglom, ručao na nekom sastanku salatu sa šparglom, a za večeru grilovao preostale špargle od jutros - 'tela žena. Ako pojedem još malo zelenog, ujutru ću da procvetam Edited May 19, 20168 yr by banatjanin
May 19, 20168 yr Kucaš u guglu Green Ilin ili špargle Ilin... A poslaću ti broj na pm (i svima drugima koji žele). Ali ne šalju u naš homtaun, čak ni u NS, samo u BG. Ima njihovih špargli različite kalibracije u Metrou, od 250 do 450 dinara za pišlu. Inače su organik i ljudi rade samo to, uzgajaju špargle, rabarbaru i bundeve. A sticajem okolnosti, doručkovao sam onaj omlet sa šparglom, ručao na nekom sastanku salatu sa šparglom, a za večeru grilovao preostale špargle od jutros - 'tela žena. Ako pojedem još malo zelenog, ujutru ću da procvetam evo ja se prijavljujem za broj :)
May 20, 20168 yr Pa koje bi bile u maju? Zelene, naravno. Inače, bele baš ne volim, ni u jednoj opciji. Najvolijem divlje, one tanke, aromatčne i malo gorke, al' Istra daleko...
May 20, 20168 yr Pa koje bi bile u maju? Zelene, naravno. Inače, bele baš ne volim, ni u jednoj opciji. Najvolijem divlje, one tanke, aromatčne i malo gorke, al' Istra daleko... pa otkud znam, ovde i belih pune pijace i prodavnice vec dve-tri nedelje. inace za ostalo +1
May 21, 20168 yr Fast food kod kuce: Smixao fashir sa korijanderom i celerom. Tzatziki i brdo salata, sve spakovao u lepinjice. Bogovski. Korijander i celer najbolji drugari fashiranih shnicli
May 21, 20168 yr pileca dziga dinstana u crnom luku podlivana crnim vinom,zacini-so,puuno bibera,majcina dusica i na kraju koja kap lumuna(sto se ispostavilo kao kljucno!) i salata kupus/krastavac/bluk sa mileramom