May 10, 20168 yr Jedem neke nudle iz čaše, znam da je sotona lično pakovao kesice sa ĉilijem pa se razmišljam da li da sunem samo pola, ma nisi pola čoveka stavi sve. U nesvest me baca svaki zalogaj
May 11, 20168 yr Jedem neke nudle iz čaše, znam da je sotona lično pakovao kesice sa ĉilijem pa se razmišljam da li da sunem samo pola, ma nisi pola čoveka stavi sve. U nesvest me baca svaki zalogajTo ono iz samiške? Ja nekad uzmem kad radim da preteknem do kuće, taj čili baš zaljuti...
May 11, 20168 yr Indo... nešto se zovu. Rokam ih s vremena na vreme, navika sa šljake. Ne: palacinke, kafa, kola, pljuge
May 11, 20168 yr dudo, a koje organsko mleko koristis? ovo ''bello'' koje jedino kod nas ima da se kupi, zapravo, ja znam samo za to, a možda ima još neko
May 11, 20168 yr To su te Odlična ljutina To je to, preferiram pakovanje u čaši pošto mi je to ritual pred spavanje pa da ne moram prati tanjir [emoji38] Ne: tostići sa nekim namazima i grana padanom: artičoke (favorit svih ukućana), pesto, crveni pesto i namaz od maslina
May 11, 20168 yr Odlična ljutina amateri kod brace kineza ume da natrci odlicna ljutina. Ovako iz glave ljubicasto pakovanje pa crveno. Napisu u onoj radnjici koje su ljute. Edited May 11, 20168 yr by katamaran
May 11, 20168 yr To je to, preferiram pakovanje u čaši pošto mi je to ritual pred spavanje pa da ne moram prati tanjir [emoji38] you are making mother earth cry :(Sendviči izgledaju yummy Edited May 11, 20168 yr by belch
May 12, 20168 yr jedem paštetu s paradajzom od kojeg mi se dete osulo.@belch: šta raditi sa plastikom?