maheem Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 Jedem neke nudle iz čaše, znam da je sotona lično pakovao kesice sa ĉilijem pa se razmišljam da li da sunem samo pola, ma nisi pola čoveka stavi sve. U nesvest me baca svaki zalogaj
Frank Pembleton Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Jedem neke nudle iz čaše, znam da je sotona lično pakovao kesice sa ĉilijem pa se razmišljam da li da sunem samo pola, ma nisi pola čoveka stavi sve. U nesvest me baca svaki zalogajTo ono iz samiške? Ja nekad uzmem kad radim da preteknem do kuće, taj čili baš zaljuti...
maheem Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Indo... nešto se zovu. Rokam ih s vremena na vreme, navika sa šljake. Ne: palacinke, kafa, kola, pljuge
duda Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 dudo, a koje organsko mleko koristis? ovo ''bello'' koje jedino kod nas ima da se kupi, zapravo, ja znam samo za to, a možda ima još neko
maheem Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 To su te Odlična ljutina To je to, preferiram pakovanje u čaši pošto mi je to ritual pred spavanje pa da ne moram prati tanjir [emoji38] Ne: tostići sa nekim namazima i grana padanom: artičoke (favorit svih ukućana), pesto, crveni pesto i namaz od maslina
katamaran Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 (edited) Odlična ljutina amateri kod brace kineza ume da natrci odlicna ljutina. Ovako iz glave ljubicasto pakovanje pa crveno. Napisu u onoj radnjici koje su ljute. Edited May 11, 2016 by katamaran
belch Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 (edited) To je to, preferiram pakovanje u čaši pošto mi je to ritual pred spavanje pa da ne moram prati tanjir [emoji38] you are making mother earth cry :(Sendviči izgledaju yummy Edited May 11, 2016 by belch
maheem Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 jedem paštetu s paradajzom od kojeg mi se dete osulo.@belch: šta raditi sa plastikom?
maheem Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 mmmmmmm sad sam se setio da su mi ostala 4 inćuna na dnu teglice
I*m with the pilots Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 Corbu od spargli po aramovom receptu (samo bez krotona, opet sam bila lenja )
Recommended Posts