Venom Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Homemade falafel, domaci paradajz, grcki jogurt i tek da pokazem kolika sam klasa, 1 vrhunsko Oettinger pivo .
banecare1 Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 bolujem solo kuci. narucio sam thai ljutinu da pobijem sve viruse jer sutra moram na posao prvo supica: tom yum kung. treba unositi tekucinu u organizam :D glavno jelo: zeleni beef curry kod nas obicno zena narucuje klopu, zeznuo sam se i zaboravio da narucim rizu. kada se jede sa rizom ovaj curry je prilicno zeznut, bez rize i posle ljutog tom yuma dobro sam se namucio da pojedem sve. zestoko je, ali ne bi ostavio dok ne oblizem sve, nema tih skovila (ili cime se vec meri ljutina) koji bi me zaustavili. ne znam kako se vi borite sa ljutinjom, ovde se smatra da riza najbolje pomaze. i za kraj da zasladim pileci raznjici u kikiriki prelivu aka chicken satay
InvisibleLight Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 grisini i kis.mleko, sve mi vise dopizdilo
darling Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 al si ovo slozio ko dzejmi u 15 minits obrocima ja bih inace beowlov hotelski sad. al da ima i jaja.
MayDay Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Not now, ovo sam ždernjala u Beču ovih dana. Sad čekam da mamika završi bakalara na belo.
darling Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 jel na pastetu il na salatu? kako god bilo, dolazim kod tebe na rucak. :)
Bujodrag Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Ćufte u paradajz sosu, najbolji drugari u gradu.
katamaran Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 pomfrit i usturoi, marinirani pileci raznjici (cili, med, sirce) i srpska salata. Istrazivanje sta je pasticada mi je opasno otvorilo apetit.
Recommended Posts