August 22, 20159 yr Homemade falafel, domaci paradajz, grcki jogurt i tek da pokazem kolika sam klasa, 1 vrhunsko Oettinger pivo .
August 23, 20159 yr bolujem solo kuci. narucio sam thai ljutinu da pobijem sve viruse jer sutra moram na posao prvo supica: tom yum kung. treba unositi tekucinu u organizam :D glavno jelo: zeleni beef curry kod nas obicno zena narucuje klopu, zeznuo sam se i zaboravio da narucim rizu. kada se jede sa rizom ovaj curry je prilicno zeznut, bez rize i posle ljutog tom yuma dobro sam se namucio da pojedem sve. zestoko je, ali ne bi ostavio dok ne oblizem sve, nema tih skovila (ili cime se vec meri ljutina) koji bi me zaustavili. ne znam kako se vi borite sa ljutinjom, ovde se smatra da riza najbolje pomaze. i za kraj da zasladim pileci raznjici u kikiriki prelivu aka chicken satay
August 25, 20159 yr al si ovo slozio ko dzejmi u 15 minits obrocima ja bih inace beowlov hotelski sad. al da ima i jaja.
August 25, 20159 yr Not now, ovo sam ždernjala u Beču ovih dana. Sad čekam da mamika završi bakalara na belo.
August 25, 20159 yr pomfrit i usturoi, marinirani pileci raznjici (cili, med, sirce) i srpska salata. Istrazivanje sta je pasticada mi je opasno otvorilo apetit.