fluffy Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 jooooj, mak je looodilo, al' pistaći su odista najbolji. oću :D
nezvanova Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 ako te put nanese na mahane yehuda market u jeršalaimu - halva kingdom. imaju i bez secera ali moze se izdrzati za ove delicije da se prekrsi bilo koje pravilo: uf, ako me put zaista nanese u te krajeve, a nije bas sasvim van pameti da se to desi u dogledno vreme, sasvim sigurno cu prekrsiti neka od pravila kojih se inace pridrzavam. sladoledi, sirevi, alva u tim iznimnim slucajevima, bice pojedeni :-)
yolo Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 ima odmah iza coska od te pijace fenomenalan sladoled, mousseline - neki od najboljih sorbea koji sam imao prilike da probam. mada je izrael generalno fenomenalan za sladolede, mozda najbolja zemlja posle italije.
Indy Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 ako te put nanese na mahane yehuda market u jeršalaimu - halva kingdom. imaju i bez secera ali moze se izdrzati za ove delicije da se prekrsi bilo koje pravilo: Jebote.
boshoku Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 mini viršle, woody - sto godina nisam jeo to koktel-viršla sranjce povratak u detinjstvo (kupio u idei i onaj reneovov hajncov barbikju sos)
kobni zelaya Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Sa ladan paradajz jabučar Ima nešto nedostižno u toj kombinaciji. Dal' što podseća na plažu iz ranoga detinjstva, uvek ogladnim kad pomislim na mesni narezak i paradajz. Moraću i sam večeras da zakoljem jednu konzervu.
yolo Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Ima nešto nedostižno u toj kombinaciji. Dal' što podseća na plažu iz ranoga detinjstva, uvek ogladnim kad pomislim na mesni narezak i paradajz. Moraću i sam večeras da zakoljem jednu konzervu. slozio bih se. samo bi se konzerva trebala zagrejati malo na suncu da se mast i zelatin koji vezuju narezak za zidove konzerve otope tako da kad otvoris poklopac ceo narezak ispadne napolje. slicno kao i sa cajnom kobasicom na suncu kod koje se onda omot skida jednim potezom. OT: kupio u onoj radnji sa kuvanom hranom na uglu takovske i ilije garasanina prozaicnog imena "tako je moralo biti" 3 sarmice od zelja i malo orijentalne piletine. sve je kostalo 360 din i VFM je odlican. sarmice sa zeljem su bolje nego u 90% kafana u gradu a ovo drugo je jestivo - nema veze sa kinom kao sto se predstavlja ali je OK. ali je najbizarniji podatak da na nekoj deklaraciji kao vlasnik "tako je moralo biti" stoji ime danilo ikodinovic.
boshoku Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 na uglu takovske i ilije garasanina odlična klopa; imaš malo dalje, u palmotićevoj (ugao sa svetogorskom), još bolje - ćufte za ubit
Recommended Posts