nezvanova Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 (edited) pa znam, pise na hebrejskom na ambalazi i to samo ono sto stoji i u naslovu oglasa - sugar free, ali bih ja rekla da ima stevie ili nekog agavinog sirupa ili tako nesto, jer je dosta manje slatko od obicne alve. mada, ko zna, ja sam shvatila bukvalno :-) nasla statav, dakle, sadrzi maltitol https://www.ocado.com/webshop/product/Achva-Sugarless-Sesame-Halva/51499011 Edited June 22, 2015 by nezvanova
ivy Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 a sta sve moze da znaci -sugar free- ..ne bih dalje ulazila....pojescu jednu moju coco-tahini bombonicu :p
gospa buba Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 ajvice, a zashta ti sluze ti vegetarijanski chvarchici, ako nije tajna ^_^
ivy Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 (edited) za grickanje u pmsu :P Edited June 22, 2015 by ivy
fluffy Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 za grickanje u pmsu :P to ću napravim uz koko jogurt :) orada, krompir/blitva i belo vince
Singer Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 smoki i jogurt gilti pležr još iz momačkih dana, šta ću
wall Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 smoki i jogurt gilti pležr još iz momačkih dana, šta ću :D To i moja klinka večera.
Singer Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 :D To i moja klinka večera. fakat je: 1. da sam čuo još par primera da vole ovu kombinaciju i svi su ženskog roda 2. da me spopalo da jedem to il da mrem znaš ono... kad si trudan... eto
wall Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 fakat je: 1. da sam čuo još par primera da vole ovu kombinaciju i svi su ženskog roda 2. da me spopalo da jedem to il da mrem znaš ono... kad si trudan... eto Kad nosiš devojčicu. ^_^ OT: Kao ljubitelj ind. đubreta morao sam probati onu paštetu od patke. Bljaks. Otvorio aregetu.
Аврам Гојић Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Ta pasteta je od patke utoliko sto su eventualno provezli kamion pored patke, cisto da se ostvari neki simpaticki kontakt.
wall Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Ta pasteta je od patke utoliko sto su eventualno provezli kamion pored patke, cisto da se ostvari neki simpaticki kontakt. Kupio sam i guščiju.
boshoku Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 prženice, krem sir, dimljeni ćureći file, kornišoni, mleko
yolo Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 dobila iz izraela ceten alvu za dijabeticare, sve spicila dok si rek'o keks. sva sreca pa ne znam ni koliko sam toga pojela, a ni koliko ima kalorija /sve pise na hebrejskom/ sto se tice secera, drugarica garantuje da ga nema :-) ako te put nanese na mahane yehuda market u jeršalaimu - halva kingdom. imaju i bez secera ali moze se izdrzati za ove delicije da se prekrsi bilo koje pravilo:
fluffy Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 ako te put nanese na mahane yehuda market u jeršalaimu - halva kingdom. imaju i bez secera ali moze se izdrzati za ove delicije da se prekrsi bilo koje pravilo: mene će naneti sutra... jerušalaim :p
Recommended Posts