June 19, 20159 yr dva dana funky punjene paprike a malocas haralampijeva funky skusha. divota. metnuo sam indijski orah mesto oraha i dva cena bluka. zivot je lep
June 19, 20159 yr Pa malo je zamraceno ali gazda je car. Doduse zurio sam pa nije bilo vremena za fotkanje.
June 19, 20159 yr Janjetina u pekingu. Bukvalno na ulici se jede, kola jedva prolaze izmedju stolova Sent from my A0001 using Tapatalk
June 19, 20159 yr Ramstek u sosu od ostriga iz Gerila Kicna. Nije bilo Marcusa tamo :o Pa malo je zamraceno ali gazda je car. Doduse zurio sam pa nije bilo vremena za fotkanje. Ha ha pa Markus je gazda ,nisi provalio
June 19, 20159 yr dva dana funky punjene paprike a malocas haralampijeva funky skusha. divota. metnuo sam indijski orah mesto oraha i dva cena bluka. zivot je lep kakva je kombinacija b luk i nana?
June 20, 20159 yr i'm in love with a coco :D upravo pijem kokosov jogurt. domaca radinost, tacnije prototip. nisam ni znao da to postoji. fantastican ukus i konsistencija.
June 20, 20159 yr @banecare: me too... mogla bih ga stavljati u svako jelo... kokosov jogurt????? kako? šta? @vapad: hvala, meni i ono tvoje bilo bajno
June 20, 20159 yr pa kokosovo mleko se odradi sa kiselomlecnim/jogurtnim kulturama..moze od svega da se pravi sir-jogurt.. od svih biljnih mleka