aram Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 jok i ne bi pa jeli bi ti i duda, i ja kad dodjem :) al nedovoljno da to neko ozbiljno proizvodi. a da ne pricam i da numeju...
pbg12345 Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 evo jos jedan koji bi jeo, pa ako neko oce u biznis, nek ima na umu :) meni je kombinacija ukusa takvog sira i susene kobaje neprevazidjena spremala je takav sir moja rodjaka u okolini cacka i vrlo brzo nasla kupce, pa pretpostavljam da to sto ga nema nije do potraznje kasnije su se vratili u hrvatsku pa nisu prosirili posao
Marcus Wulffings Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 u, jeste, sad kad si sve prozdro... bas sam zahvalna. :D molim... nema na čemu
yolo Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 pa to i jeste proizvod za male proizvodjace. isto kao sto ovi rumuni iz ovce prodaju na bajloniju neverovatan ukajmacen sir kakav nikad nigde nisam video u takvom agregatnom stanju. a cekajte sir od obranog nekuvanog mleka, jel ste bas sigurni da se to ne pravi u srbiji? sta je tacno svapski sir (kvark) kog ima tu i tamo?
duda Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 gde ima da se kupi kvark ? a tu gde ima kvark, trebalo bi da ima i mileram
yolo Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 pa meni to uvek nude na kalenicu kada kupujem sremski - koji je isto to sam od neobranog mleka dodjite bilo koji dan kad je veca frekvencija prodavaca u sirnoj hali i sigurno cete naci nekog. ja sam poslednji put kupio pre 2 subote npr. mileram nisam video. toga je bilo ranije na zemunskoj pijaci ali davno ne primetih.
duda Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 ako ti misliš na onaj sir koji ma strukturu kao sremski, tj.može da se maže na leba, onda to nije taj sir o kome pričamo renne i ja
yolo Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 da. pa ja se samo odazvao na sifru meki sir od obranog nekuvanog mleka. meni isto tako nedostaje skuta u srbiji. roknuo bih za to, narocito sad kada dolaze jagode.
Čutura Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 mileram nisam video. toga je bilo ranije na zemunskoj pijaci ali davno ne primetih. ima kod zike sira svake subote sigurno
yolo Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 nisam trazio, ne kupujem to. verujem da ima, cim ima musterija za to.
Frank Pembleton Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 ima kod zike sira svake subote sigurno Koda njega bi moralo biti milerama...On bese iz vojke ili surduka?
Čutura Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 bemliga, imao sam vizitku njegovu al sam izgubio, ne znam napamet
Frank Pembleton Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Musaka, jedenje da trenutka kad ti se cini da ces da povratis od kolicine...
ivy Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 (edited) musaka od cega? nau iting proja sa mladim koprivama Edited March 23, 2015 by ivy
Recommended Posts