ivy Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 varivo od mlade koprive salata od kineskog kupusa,svezeg spanata,mladog bluka posuta ljubicicama :prolece: belo meso u sosu od pavlake
duda Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 što ja volem ove bosanske sireve od obranog nekuvanog mleka, lele a još kaed se kombinuju sa pravim mirelamom :drool: a i ovi dimljeni su vr svaki put kad sam ubosni, natovarim se sa ovim sa'ću opet kad odem, izele se zalihe
renne Posted March 22, 2015 Author Posted March 22, 2015 Pa i ja se uvek natovarim, jer to je baš specifična roba
duda Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 (edited) ej, al' meni ne ide u glavu što ovde niko ne pravi takav sir i sledstveno tome, naravno, domaći mileram taj ukus je naprosto neprevaziđen tu mešavinu (tog mladog sira i milerama) sam jela celo detinjstvo, kombinovano sa kvasnim uštipcima prženim na masti Edited March 22, 2015 by dùda
nisam ja Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 meni oni uštipci reneovi u fokusu. jbga kad sam testoslav.
darling Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Koh preliven slatkim od jagoda ja bih ovo jela :)
darling Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 u, jeste, sad kad si sve prozdro... bas sam zahvalna. :D
Recommended Posts