maheem Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 borodinski ubila bih za borodinski -_- +1 Link to comment
gospa buba Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 +1 navodno na sajtu one ruske radnje u blokovima pishe da ima. ali ja nikako da odem. odlazem taj trenutak saznanja Link to comment
maheem Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 sad sam pronašao "rusku" prodavnicu u nsu pa ću overiti, mada neko na njihovoj fb stranici pominje neku zabranu prodaje ispod slike borodinskog hleba Link to comment
ivy Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 divljeg lososa na hleb? greota,plakacu Link to comment
duda Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 divlji dimljeni losos :drooolčina: moja varijanta: na tostiran beli leb - hrskav (nikako ne crni u toj priči), prvo puter, pa ozgo tanak losos ništa sirići, filadelfije i sl, plejn puter isključivo i dobro crno vino i da, može stručak one rukole što je neko spomenuo a može i koji listić bosiljka Link to comment
Haralampije Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 a da malo natrljas taj tost belim lukom,a ? ;) Link to comment
duda Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 hm, ne znam, možda sasvim malo, ništa ne sme da konkuriše tom divljaku, tj. sve ostalo je tu samo da podrži taj omamljujući ukus Link to comment
gospa buba Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 (edited) sad sam pronašao "rusku" prodavnicu u nsu pa ću overiti, mada neko na njihovoj fb stranici pominje neku zabranu prodaje ispod slike borodinskog hleba nemaju nishta, bio mi chovek proshlog meseca, josh me zvao po telefonu da me pita shta ja ono volim. a doneo mi one sushke slatke i slane, one kao djevrek kekse shto mozesh choveka da ubijesh i u svemiru i na zemlji, i kutiju nekih bombona, meshanih, od kojih su samo neke bile one konfetke, kao da valjaju, karamele. to se pozderalo, a klasik bombone ostale. sve belarus. a kaze, tetka koja prodaje, obrati paznju, smorena kao nasred minska aj taman ti vidi pa izvesti, shta ima i shta je pristojno, pa da zadam parametre za sledeci put :) edip@duda. jeste, puterchic :D taj losos nikako da ode <_< Edited February 12, 2015 by gospa buba Link to comment
Zverilla Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 divlji dimljeni losos :drooolčina: moja varijanta: na tostiran beli leb - hrskav (nikako ne crni u toj priči), prvo puter, pa ozgo tanak losos ništa sirići, filadelfije i sl, plejn puter isključivo ja samo jos dodam malko krupno mlevenog bibera kad nije divlji dobar mi je sa posiranim jajima i crnim lebom (skoro jeo neki bas dobro nadimljeni u toj varijanti, bio izvanredan) NE: Link to comment
Marcus Wulffings Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 (edited) Pre neki dan sam primetio lokalnu žabarsku piceriju, za vreme sieste je sve puno, i drugi put oko četvorke kada se svi vraćaju s posla. Jutros sam otišao da doručkujem i da overim taj El Palacio de la Pizza, avenida korientes 751... https://www.google.rs/maps/@-34.603447,-58.377305,3a,75y,6.76h,76.96t/data=!3m4!1e1!3m2!1sqwUH7dIhzDhGXvtwnIeBcg!2e0?hl=en Uzeo sam dva kroasana i jednu korpicu..... Dobra promena posle džemova i putera, sve zajedno sa vodom su mi ta dva Žabara naplatila 70pezosa, tačno 5€..... Edited February 12, 2015 by Marcus Wulffings Link to comment
Marcus Wulffings Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 Posle toga odem u San Telmo kroz Defensu i vidim mesište na roštiljčini.... Priti mač impresiv... Nastavljam dalje niz defensu do plaze Dorrego i na ćošku humberto y defensa sednemo u fićka, uzeo sam užinu, vops i empanadu... Link to comment
Marcus Wulffings Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 Nastavljam dalje niz defensu, na kraju završavam u folirantskoj Boki, u Caminitu, to isto od malo pre uzimam, samo u La Barrica bistrou, još jedna gnjavaža gde sam sapatnike slikao dok su pozirali sa tango igračicama.... Link to comment
Marcus Wulffings Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 (edited) Na kraju, popodnevno prežderavanje konkretnim mesom, lokalna uličarska varijanta, u blizini Bombonjere, roštiljčina Union de Madres y Los Tallares https://maps.google.rs/maps?t=h&ll=-21.248902,-67.2237147&spn=0.432227,0.6184452&q=La+P%C3%A9rgola+de+San+Telmo&output=classic&dg=opt Tu smo naručili tradicionalnu parilju argentino, za tri osobe - gomila mesišta, piletina belo meso, jedan karabatak, dve goveđe šnicle, dva njihova rebarca, dve argentinske kobaje i dve krvavice njihove... Uz neizbežnu kokakolu i papas fritas Roštilj je bio 275pezosa, kola 11, plus papas, plus dva litarska piva, sve zajedno 450pezosa.... Nije loše, kvalitetan popodnevni sadržaj.... Edited February 12, 2015 by Marcus Wulffings Link to comment
nisam ja Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 ovo ko keksi krem samo bez keksija i krema. Link to comment
Recommended Posts