assück Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 ko ce da pojede tolike karadjordjeve, majko mila? Link to comment
Haralampije Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 (edited) za jednog potrosaca si sve to spremao? e to je duh, a ne kao ja, kad spremam za sebe gledam da vreme pripreme nije vise od 60 sekundi... Ma prvo nisam ja spremao (osim hleba) nego hanuma a drugo ima nas... :) Edited February 1, 2015 by Haralampije Link to comment
yolo Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 ala si se ti dobro prizenio, svaka cast Link to comment
*edited by mod Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Ja se nism jos dobro prizenio pa moram da spremam sam. Naleteo na neku kesu sa mesavinom zacina za Arabijatu koje sam kupio za preostale sitne evre na aerodromu u Rimu jos proletos pa je sada konacno otvroio, proprzio malo sitno seckanog luka i blago ljute madjarske kobaje nalik na chorizo (bilo mi zao da iskoristim pravi chorizo) sunuo paradajz iz kockice, dodao kasicicu ipo te mesavine i proprzio. Ispalo je super, realno malo ljuce nego inace ali posto je za mene onda je taman kako treba. Link to comment
ivy Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 svinjske snicle u sosu od povrca i salata-rendana sargarepa,celer,mladi luk,feta sir,pecene semenke,origano,limun,mulje Link to comment
banatjanin Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 čorba od vrganja češke knedle jezik u honey mustard holandez sosu Link to comment
ivy Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 lchf pizza sa kobasicama i mladi luk salata Link to comment
Marcus Wulffings Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Svakog dana isti jebeni pustinjski doručak, a za ručak meso od lame... Link to comment
nezvanova Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 uf, sto je dobro kad dodjes kuci na gotov rucak :-) sin mi spremio lingvine sa komadeskama skarpine, cerija, bluka i kalamatama, zatim supicu od skarpine i na kraju salata sa mesavinom zelenih salata, radica, bebi spanaca, rukole+jabuka iseckana na kockice+celer iseckan na kockice+bobice od pola nara+malo iseckanog oraha i zacinjena mesavinom melase od nara, maslinovim uljem i malo soli....odlicno, sve smazala! Link to comment
Marcus Wulffings Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Juče za večeru aimara indijanka napravila simpatičan bućkuriš od laminog mesa sa nekakvim njihovim viršlicama kao za pica hat Plus onaj njihov čorbuljak Link to comment
duda Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 (edited) čorba iz mog novog ekspres lonca suvo meso, raštan, leblebije ne mrem dihat @marcus, impresivno a gde ti to obitavaš sa lamama ? Edited February 3, 2015 by dùda Link to comment
Valk Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Taljatele od spanaća u sosu mešavini buđavog sira, pesto Đ i rendanog parmezana. Link to comment
darling Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 pasta s mladim spanacem, mocarela, kalamate. Link to comment
Amelija Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 ja imam. to je losa hrana. veoma ukusna, al se posle nje covek oseca lose. kako se bre čovek oseća loše posle gibanice, pa još sa spanaćem?! prijela mi se... možda je i napravim... Link to comment
Recommended Posts