January 14, 201510 yr pitam se kada ću ja prestati da budem sposobna da pojedem celu čokoladu zavisi ovakvu ili ovakvu
January 14, 201510 yr te te, u vinovoj lozi ona konzerva od 2 kg? zbog te konzerve sam poceo da zaobilazim supervero jer sam uvek uzimao tu konzervu od 2 kg i sve sarmice bih pojeo za 2 ili 3 dana
January 14, 201510 yr pileca dziga dinstana sa svim lukovima koje sam nasla i crnim vinom,pomfrit od celera i salata rendana sargarepa/cvekla sa tostiranim semenkama
January 14, 201510 yr beat that - naucio sam italijanku da skuva gust pasulj s kobasicama ko da je leskovcanka
January 14, 201510 yr Posle celodnevnog okopavanja krompira i kukuruza potpuno razočaran ovim, izigran od strane Inka
January 14, 201510 yr ona konzerva od 2 kg? zbog te konzerve sam poceo da zaobilazim supervero jer sam uvek uzimao tu konzervu od 2 kg i sve sarmice bih pojeo za 2 ili 3 dana da li si normalan da ne pominjeno da nije uopshte bilo potrebno da saznam da postoji kazan od 2 kila <_<
January 15, 201510 yr Posle celodnevnog okopavanja krompira i kukuruza potpuno razočaran ovim, izigran od strane Inka el komandante, ova tvoja rehidrirana omlet ruska salata me bas podseti na jedan dobar recept
January 15, 201510 yr A ovo bi Yoloa interesovalo, nekakva sunka obradjena ide u lepinju i stavis lepo priloge.... i takooooo