Guest Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 on topik: stradala zeljanica :( Link to comment
Singer Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 jeo u Zapati onaj njihov breakfast menu, radi poso. radi poso skroz! Link to comment
aram Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 sta uopste moze da bude dobro u curry wurstu? Link to comment
Venom Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 Nisam dugo, a tamo gde sam jeo je tip bio darezljiv, pa sam vratio pola tanjira ostatka sosa. A mislim da je svaki zalogaj koji sam pojeo bio preliven od glave do pete. Ni pomfrit nije zaostajao.... mislim da je isprzio bar tri kile dok sam cekao u redu. Sve u svemu, opet cu tamo negde 2017. Link to comment
Amelija Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 sta uopste moze da bude dobro u curry wurstu? meni lično je dosadan, ali neki ljudi vole Link to comment
Amelija Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 :( ma da, kod mene sve neke nesreće, nestaju palačinke, stradaju zeljanice, i sve tako nešto :( Link to comment
maheem Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 lebac, pavlaka i alpska. jedan od onih dana Link to comment
Guest Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 ma da, kod mene sve neke nesreće, nestaju palačinke, stradaju zeljanice, i sve tako nešto :( strasne stvari. ko da smo bata i seka. Link to comment
ivy Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 e baš sam kupila proso pa sam se pitala je l' se sprema isto kao kus kus ili ne? vise je slican pripremi pirinca proso ja prvo operem u 2-3 vode,dok ne prestane voda da bude zuckasta,nemam pojma zasto ali je tako i to mi se ne svidja,ima neki cudan ukus...a onda ga skuvas,ubacis u supe,corbe dosta mu je 15tak min malo dobije na volumenu,ja stavim oko 1,5 puta vise vode i treba dosta zaciniti jer nema nikakav ukus,stavi so,lovor,kumin,stagod volis u vodu dok se bari... meni ovih dana hit brzinski prilog da iseckam praziluk,izrendam sargarepu,ubacim proso,vodu,posolim,nekoliko zrna kumina i skuvam 10-15min,prelijem muljem i mlevenog bibera.. Link to comment
darling Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 u dosta recepata na kulinariki proso se prvo ispece na teflonu. ne znam sta da mislim o tome. jednom sam pravila proso na slatko i bio je okej, ko neki sutlijas. Link to comment
ivy Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 meni to pecenje prosa smaranje i ja nisam nasla smisao. Link to comment
Zverilla Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 (edited) corba od zelja, pohovani paskanat, curece snicle a vec tri dana doruckujem pihtije :) Edited December 23, 2014 by Zverilla Link to comment
Marcus Wulffings Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 corba od zelja, pohovani paskanat, curece snicle a vec tri dana doruckujem pihtije :) hardcore Link to comment
Amelija Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 zverski se najedoh avokada, paradajza i tunjevine, a potom pomorandži (pojedoh komada 5) Link to comment
Indy Posted December 24, 2014 Share Posted December 24, 2014 Moj omiljeni doručak (u ovom slučaju lanč): kuskus, voćni jogurt (što bi u Srbiji rekli kiselo mleko) i rendana jabuka. I cimet, ofkors. Link to comment
Recommended Posts