darling Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 ja bih ovaj recept racionalizovala: otopila bih crnu cokoladu i prelila preko grupe malina. Link to comment
betty Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 ^ e, pa komplikovano je! utvrdila sam naime da se secer ne topi uopste u ulju, bez obzira na temperaturu. nisam imala pojma. tako da sam morala da odlivam, dolivam, prelivam i zajebavam se, ali mozda ne zelis taj skup koraka :D ubuduce cu raditi ovako: prvo nezno otopiti secer na vatri, onda dodati kokosovo ulje, onda kakao. jedino sto onda ne mozes da doziras secer vise, nego preostala dva sastojka. @darling - uh, nije to - to, ovaj gorko-sladak, bogat ukus je potpuno neprejebivo velicanstven. evo i linka. Link to comment
betty Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 e da, ja sam preskocila ljuspice kokosa, to mi je delovalo skroz nepotrebno. Link to comment
ivy Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 (edited) ^ e, pa komplikovano je! utvrdila sam naime da se secer ne topi uopste u ulju, bez obzira na temperaturu. nisam imala pojma. tako da sam morala da odlivam, dolivam, prelivam i zajebavam se, ali mozda ne zelis taj skup koraka :D ubuduce cu raditi ovako: prvo nezno otopiti secer na vatri, onda dodati kokosovo ulje, onda kakao. jedino sto onda ne mozes da doziras secer vise, nego preostala dva sastojka. @darling - uh, nije to - to, ovaj gorko-sladak, bogat ukus je potpuno neprejebivo velicanstven. da,toga sam se i plasila jer stevija je prahic koji samo pospes i to u mikro kolicini i odmah nestane u toplom ulju...a tako nesto sa topljenjem secera sam i ja mislila da predlozim drugarici ali nemam pojma,neka se zeza ako hoce e samo pazi da ti i ulje bude toplo jer hoce topljeni secer da se stvrdne ako se doda nesto hladnije od njega.. znaci nista.. Edited December 17, 2014 by ivy Link to comment
Guest Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 girice, krompir sa crnim lukom i crnim maslinkama, Ariana El Grifo s Lanzarota. Link to comment
darling Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 ja bih radije tvoj rucak nego svoj. Link to comment
Singer Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 homemade Majin index daj sastojke... a može i slika :droll: Link to comment
maheem Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 gril tiganj, sunka, preko sir i sampinjoni, u kiflu kecap, pavlaka, majonez, pa presavijes sunku da sir i sampinjoni budu unutra, metnes u kiflu, zelena salata i rajcica, so, origano i njama. nemam ultrazvuk, sledeci put slikam pre gutanja Link to comment
Singer Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 a jel šunka ona praška, zbog površine i kasnijeg savijanja? Link to comment
namenski Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 a jel šunka ona praška, zbog površine i kasnijeg savijanja? Joj, kakve tebe muke muce kad u ovo doba ne odustajes od price o jedenju :P Gde god neko pomene jelo, bilo kakvo, eto tebe :) Link to comment
Singer Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 Aham, nisam džank fudovo milion godina... tako mi se čini. Uskoro proveravam rezultat pa se nadam 1 zamašćivanju Link to comment
namenski Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 Aham, nisam džank fudovo milion godina... tako mi se čini. Uskoro proveravam rezultat pa se nadam 1 zamašćivanju Proslavljas? Castis sebe sa 2 ona gadna roze sira? Link to comment
maheem Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 a jel šunka ona praška, zbog površine i kasnijeg savijanja? neka zlatna pikova, al te pravougaone dimenzije. mada mozes i kolutove da poredjas al ovo je lakse Link to comment
renne Posted December 17, 2014 Author Share Posted December 17, 2014 meni zlatna pik odlična Link to comment
Recommended Posts