fluffy Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 (edited) humus, najbolji koji sam ikada napravio. po uputama druga forumaša, pokupljenih na izvoru. kremast, lagan, skoro pa penast, kompaktan, fin... odvalio sam po' vangle, jedva sam stao. sad mi smešno kad se setim šta sam do pre dve godine smatrao dobrim humusom - jebo me Džejmi koji me naučio. uz to juneće ćuftice sa cimetom, po porodičnom receptu koji smo žena i ja pokupili iz genijalnog grčkog filma Politiki kuzina (eng: Touch of spice), rumeno prepečen somun na maslinovom ulju i ljuti vranjanski zeleni ajvar. Taj film je odličan! Jel može recept za ćuftice?+ božanski obrok.. Edited December 15, 2014 by fluffy Link to comment
duda Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 + jel' može recept za taj humus Link to comment
Guest Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 Narucio kod Kineza neke taljarine s racicima i bukovacom i piletinu s bambusom i orasima. Sve ima isti ukus. Koja sam lencuga, bolje naseci kozja sira, slaninu i luka, a lepo sam bio resio da ne zderem visa ta sranja Link to comment
Pontijak Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 pasulj singer konacno prelomio? :o Link to comment
renne Posted December 16, 2014 Author Share Posted December 16, 2014 Ma kakvi, kao da će to ikad biti. Domaća radinost Link to comment
ivy Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 home made cokolada od kokosovog ulja,kakaa i stevije sa malinom Link to comment
darling Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 (edited) citas musemu pa kakvo je, jel valja? oces opet praviti? Edited December 17, 2014 by darling Link to comment
gospa buba Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 mene to plashi ^_^ Link to comment
ivy Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 (edited) citas musemu pa kakvo je, jel valja? oces opet praviti? ne citam,nervira me..nego neko lajkovao pa mi iskocilo..a to je staaari lchf recept za cokoladu,moze i sa maslacem..samo do sada nisam imala ni steviju ni kokosovo ulje pa resila da se castim sa egzotikom po prvi put i ne da je dobro nego fenomenalno!!!i otvara mnooge nacine za igranje..vec vidim neki alkohol unutra a visnja umesto maline a moze i u malinu alkohol :p.. pa neki lesnik mmmm...dobro je!!pravicu opet. Edited December 17, 2014 by ivy Link to comment
ivy Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 mene to plashi ^_^ sto te plasi bubi? misim ne goji..malo je skupo ali ionako sam prvila za sebe,oni/drugi neka jedu kolace ..a i jako je dosta ne moze se puno ni pojesti :D Link to comment
gospa buba Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 vizuelno sam se prepala od chokolade iz drugog sveta ^_^ Link to comment
ivy Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 (edited) elijen čoklit? a niijeee,to su samo limeni kalupi za sapice :p Edited December 17, 2014 by ivy Link to comment
betty Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 i ja sam isto pravila! samo sa secerom. isto sam videla preko lajka na fejsu. uzasno lako, nenormalno dobro. i dalje stoje u zamrzivacu, pa pred obrok izvadim nekoliko komada i taman se dok pojedemo otopi kako treba. Link to comment
ivy Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 e kako ide sa secerom?pitam za drugaricu jer joj je stevija skupa Link to comment
Recommended Posts