ivy Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 (edited) uštipci od sinoć,suvi vrat,bluk i jogurtdanas ne izlazim iz kuće,samo kuvam za sutra Edited December 18, 2012 by ivy
cmrlj Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 kako sad ustipci?! sta bi s pogubnim uticajem glutena i kvasca :D
ivy Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 (edited) kako sad ustipci?! sta bi s pogubnim uticajem glutena i kvasca :Djaja,jogurt,voda,brašno,soda bb,so -uštipci?u pmsu sam..meni belo brašno kao nekom čokolada :P Edited December 18, 2012 by ivy
cmrlj Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 (edited) ^^ :D@ivysala, sala, tvoje telo, jedi sta hoces. Edited December 18, 2012 by cmrlj
hefestus Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Turska pizza (lahmakun)u pripremigotova;testo ko za obicnu picu ali mnogo tanje.fil tanko nanesen;jagnjece mleveno (zivo) c.luk,korijander, persun kad je pecena punim povrcem svezim (koje imam)+ ljuti sambal i tecni humus.zamota se u foliju da se malo opusti.
cmrlj Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 uuu sto dobro izgleda, nemesozderska usta bi ga jela :Dne: sampinjoni plus mesavina suvih pecuraka na maslinovom ulju, beli luk, belo vino, persun, maslac, sveze mleven biber, ispod je palenta u vodi/mleku, maslac, maslinovo ulje, parmezan, preko biber, maslinovo ulje, parmezan, pored zelena salata i rukola. 15 minuta, ko dzejmi sam, samo bez predjela i deserta, ali uz pranje namirnica. crno vino, naravno.Uploaded with ImageShack.us
kud u maglu Simoviću Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 puding od praseta, ajvar i hleb od juče
Frank Pembleton Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Nije now ali biće, guda pečenje , pršut pihtije, kiseli kupus...Jezdi 73-ka kroz mrak ravnice , samo da se dokopam ugrinovaca i knindži biće oblaporan kermes Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Amelija Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 kvalitetno samoubojstvo ražnjićima i ćevapčićima
Recommended Posts