Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

New Now eating!

Featured Replies

Poslednji ostaci svečarske torte za srećan polazak u prvi razred su upravo izedeni. Torta je bila od čevapa :s_d:

74726914140132247512.jpg

• Replies 22.3k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

:Hail:

Poslednji ostaci svečarske torte za srećan polazak u prvi razred su upravo izedeni. Torta je bila od čevapa :s_d:

74726914140132247512.jpg

jebala me nova strana, sad moram jos jedared :Hail:

:Hail:

+ daj recepat

• Author

uh kako dobro :Hail:

• Author

domaći

10599134_10204592296868279_7151063653092

74726914140132247512.jpg

e to je torta!!!  :Hail:

+ daj recepat

Evo, ovo je odavde,http://www.recepti.com/kuvar/glavna-jela/15599-torta-od-cevapa

pošto mi je šerpa malo veća  kupila sam kilo i 200 čevapčića i zamal isteglo morala sam za zid da ih malo spljoštim :lolol: ( šerpa prečnika 20 i kusur cm,   plus  kad sam krenula,  vidim da nemam papira za pečenje pa sam uzela kesu za pečenje malo je razvrcala i našuškala po šerpi , al je sa kesom problem kad se vadi jer omekša i namoči se sosom, malo je potrajalo dok sam izvadila instalaciju :P  . I da,  ja uvek  koristim kiselu pavlaku umesto pavlake za kuvanje volim kad je sos malčice kiselkast, dodam u nju jogurt da je razredim. Sada mislim da ću u nekoj epizodi  na dno da stavim neku dobru dimljenu slaninicu pa preko nje krompir a i koju slaninicu naokolo, dimljenu , da zamiriše :wub:  Rene molim da probaš i dodaš šta god misliš da treba , ipak si ti ovde ekspert za ćevape, ovi su bili industrijski.

domaći

10599134_10204592296868279_7151063653092

Ima li ovoga nede da se kupi, prodje mi leto bez čestitog paradijizića. Moj zasad na Tari ubila tzv tonja, kišasuncekišasunce , sve je istrulilo za 3 dana

• Author

Ma i ovaj je ubila tonja, ostalo dvadesetak komada, a prethodnih godina bilo i po stotinak kg, jbg :(

Video sam da ima na staromerkatorskoj pijaci, pretposlednji red kod jedne stare bake.

Ma i ovaj je ubila tonja, ostalo dvadesetak komada, a prethodnih godina bilo i po stotinak kg, jbg :(

Video sam da ima na staromerkatorskoj pijaci, pretposlednji red kod jedne stare bake.

Fala za info,  baku ću posetiti koliko danas. Tražim i lep šljiva model da sušim, ranijih godina u ovo doba to sam kupovala po principu nosi i daj šta daš a sad  em nema em ako negde ima  košta ko teglica sušenog

• Author

Nađoh dobre šljive, ali za sumanutu cifru od 120 dinara, tako da i ne kupih

74726914140132247512.jpg

sjajno :D

punjene tikvice :psaby7uze.jpg