Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

New Now eating!

Featured Replies

keva juce i prekljuce pravila pitu, i mnogo je dobra. ako neko bude zeleo recept, neka trazi.
:cool:Ja.(Ne moraš žuriti.)

Edited by atajlo

• Replies 22.3k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

dupla mera:300 gr margarina600 gr mekog brasna1 kvasac200 ml mleka1 ravna kasicica solipriprema:postupak za kvasac: zagrejati mleko da bude mlako.staviti 1 ravnu kasicicu secera, i ceo kvasac - razmutitimargarin koji je omeksao, staviti u posudu u koju ce se mesiti.dodati razmuceni kvasac, brasno, i so. dobro umesiti.testo ne stoji. podeliti u cetiri jufke.fil:potrebno za ove cetiri jufke [zaista je dovoljno, tj ne treba staviti vise od ovoga, iako se cini da je malo]300 gr sunke1 pakovanje sampinjona koji se izdinstaju na malo ulja [nikako luk] i posoli se. ostace voda, ali se ona prospe. zuti sir, mekaniji - gauda, edamer.. sir se renda odokativno. namazati razvucenu jufku kecapom. dodati: pecurke, sunku, origano, sir.pecenje:pece se na 200 i dok se ne ispece.

Au! :thumbsup:Duplo hvala.

Na prvo čitanje, izgleda kao pizza kojoj je podloga jufka. :) Ali videćemo, videćemo...

molim, i drugi put :)ukus je jedinstven. kao sto je i ukus pice, italijanske piroske, pizza burek... jedinstven. npr. ne bih mogao da uporedim ni sa jednim od ovih, ali buduci da su slicni sastojci - fil, nije nepoznato, ali je svakako ukusno, i vrlo jednostavno da se napravi.edit:ako ti je dupla mera mnogo [to su cetiri velike jufke] samo prepolovis.

Edited by bob mould hair style

Pa to.Već viđeno ali i novo + deluje lako za napraviti. Lepota! :)

instant ramen noodles soup. dodao: 2 jaja

Topla pogača, maslac, mortadela, gauda.

• Author

domaći pekmez od šljiva pomešan sa mladim kajmakom, umreću od prejeda

E jepte se. Ja cu isto instant noodles k'o bob mould <_<

Palačinke. Feta, nutela, domaći džem od šipka... Jedem kao da sutra ne postoji. :huh:

• Author

ono sa nau kukinga, plus satrica (mladi luk, kajmak, sremski sir, pavlaka). Nadam se da ću dočekati jutro

Rolovanu punjenu piletinu.

pilav

3 jajeta na oko,feta sir,salata-celer,zelena jabuka,komorač :P

Edited by ivy

nidje 'leba :fantom: