Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

New Now eating!

Featured Replies

jewels-of-belgium-1kg.jpgLimenka DESOBRY belgijskih keksa od 1kg,kupljena u Maxiju za oko 1200 dindzi!Kakva poezija okusa!Petnaest vrsta keksi savrsenstva!!!
  • Replies 22.3k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

Seledka i Solyanka
Eh, kad bi jos rekao da si ovo u Beogradu jeo...

imas soljanku i borshch na autokomandi gde oni rusi drze extra sushi bar. kao i dole ka dimitrijali gde ti je ruski restoran tj bivsi eterno.

Bio i na donesi skoro neki restoran sa ruskom klopom. Sad cu da vidim ima li ih jos.edit: evo ihhttp://www.donesi.com/beograd/lat/ruskidvor-dostava-672.phpNisam siguran da su jos na donesi al valjda jos postoje.

Edited by katamaran

Podvarak + svinjski vrat by MikanVjery good!! :thumbsup:

skusa, povrce na pari i pticji proliv. da me bace u neku bolnicu da kuvam, svi bi prohodali.hlln.jpg

Pecurke na ulju, srca i jetra pileca sa lukcom i - sataras! Uf otkad ga jeo nisam...

da me bace u neku bolnicu da kuvam, svi bi prohodali.
trčećim korakom do najbliže pečenjare :Pšta ti je taj tičji proliv?

si bolan? ako je za lek, evo :Dstavis u onu seckalicu (kod mene se u kuci to zove bzbz) persun, cen belog luka, maslinovo ulje, so, sameljes, probas, par kapi limuna/lajma, samo da olaksa, ne da se oseca, jos malo bzbznes, ajme bozanstveno je.

Edited by cmrlj

fino zvuči, saće probam odmah :)

aj, aj, i javi. ako imas neki super hleb da umaces, zaboravices da si dama koja ne jede beli luk:)

E moj arame, pao si na jedan od prostijih Photoshop zahvata...

moja ljubav ka fotošopu je neizmerna, a i prema belom luku :wub:

dobro ovo, ali fakat je u redu što ne moram nigde da izlazim :lolol:prošlo bez leba, imam samo zwiebelbrot, što mu dođe lebac sa crnim lukom, pa mi se nešto učinilo previše. a i kuvao sam krompiriće u ljusci... fino ih raščetvorio i poprskao ovim. onda sam počeo da ih umačem :Duz to bile šnicle od mlevenog jagnjećeg, paradajzčičičići na pole, pa preliveni nar melasom i mini mocarele koje sam poprilično zapostavio da ne bi sad dahtao do ponoći.cmrljo :heart:

ah, i ti si se zaljubio. fotosop je cudo:)