Nikodije Posted May 16 Posted May 16 Moram nešto da priznam. Uzbuđuje me prizor luka dok se dinsta. Ne znam kako se to stručno zove. 2
Milošica Posted May 16 Posted May 16 16 minutes ago, Nikodije said: Moram nešto da priznam. Uzbuđuje me prizor luka dok se dinsta. Ne znam kako se to stručno zove. Verovatno si nekad imao seks u kuhinji dok se luk sa strane dinstao pa podsvesno povezuješ sa tim.
Nikodije Posted May 16 Posted May 16 5 minutes ago, Milošica said: Verovatno si nekad imao seks u kuhinji dok se luk sa strane dinstao pa podsvesno povezuješ sa tim. Ne, sam prizor luka dok se dinsta je u pitanju. Provaljujem da ga predugo dinstam bez potrebe. Nije slučajno. 1
Eleniko Posted May 16 Posted May 16 miris luka u kuhinji vs miris seksa u kuhinji mogli bi neki poll da stavimo Tpojka bi dosta pozitivnih brojanja dobio od nas ovde kad bi nam to napravio
Svemir Zeka Posted May 16 Posted May 16 Možda je nešto složenije, tipa: jako ga je napalila ženska čiji džemper ili kosa miriše na prženje luka. Eto, ja bih to rekla. 2
Nikodije Posted May 16 Posted May 16 Nema veze sa ženama i seksom. Volim i da ga seckam, uvek stavim duplo više nego što realno treba, pa onda dinstanje... ima neku aromu™ koja mi se sviđa. 3
Mel Posted May 16 Posted May 16 6 minutes ago, Nikodije said: Nema veze sa ženama i seksom. Volim i da ga seckam, uvek stavim duplo više nego što realno treba, pa onda dinstanje... ima neku aromu™ koja mi se sviđa. Imam ideju oko ovog fenomena dok ovo chitam ali je mozda malo bolesno pa cu u spojler Spoiler Mozda nije do seksa nego volish proces przenja luka i generalno miris i ukus przenog luka? Ja sam recimo sa dzigericom josh kad sam bila mala volela tone bash dobro uprzenog cluka. To deca uglavnom ne vole, ali eto meni bilo omiljeno. 2
aram Posted May 16 Posted May 16 Večeras iting. Kilo luka, kilo džige... dalje ne smem ni da nabrajam 3 5
Mel Posted May 16 Posted May 16 Ok je, ali ja bih na ovih nevidljivih kilo luka stavila josh jedno 10 kg takvog da bude iole ok proporcija.
Ras Posted May 16 Posted May 16 8 minutes ago, aram said: Večeras iting. Kilo luka, kilo džige... dalje ne smem ni da nabrajam Paradajz nije mogao da stane u kadar?
Valk Posted May 17 Posted May 17 Hlebokolač čiji glavni sastojak ima svaka poštena kuća: - Tri prezrele banane... 6 1 1
aram Posted May 17 Posted May 17 (edited) @Klara jessss! nisam ovo odavno pravio, mogao bih sutra. Edited May 17 by aram 1
Recommended Posts