aram Posted November 4, 2023 Share Posted November 4, 2023 Špageti tikve punjene koječime. Tj. kobasicama, lisičarkama, jabukama i pinjolima. 6 1 Link to comment
Eleniko Posted November 4, 2023 Share Posted November 4, 2023 ja se pod stare dane a inspirisan grčkom verzijom u vidu keftedes - ćufte - napalio da pravim prave domaće ćuftete, dobro meso, puno začinskog bilja, jaje, hleb ili prezle i onda pola sata u rerni. bukvalno se pitam koji q spremam komplikovana jela kad ovo zakiva. nemam slike... 5 Link to comment
peralozac Posted November 5, 2023 Share Posted November 5, 2023 Masakijev suši pladanj za dvoje Spoiler Lepa pričica o šefu: 4 3 Link to comment
Eleniko Posted November 5, 2023 Share Posted November 5, 2023 zahrđao ti taj astal pero, nemoj dobiti bolest, predaj sushi nama 2 Link to comment
Sandradjer Posted November 5, 2023 Share Posted November 5, 2023 Koliko mi se jede ovo sto jede peralozac 1 Link to comment
Eleniko Posted November 5, 2023 Share Posted November 5, 2023 ja bezveze wubujem kad imam 2/3 ovoga u što frizu što frižideru dakle do moje lijenosti je krećem popodne u doba ručka da se dovodim u red 1 Link to comment
Sandradjer Posted November 5, 2023 Share Posted November 5, 2023 Ne znam da spremam susi, svaka cast ko zna. Ali da mi se jede, jede mi se. Moze jedan perin tanjir i neko vino rose. Paaa sreci nema kraja 1 Link to comment
x500 Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 Danas za rucak mesana salata, 100 stvari Vecera - Kapricoza (velika :)) 3 Link to comment
Sandradjer Posted November 9, 2023 Share Posted November 9, 2023 Naravno da nisam odolela portugalskom hipsteraju . Tost sa dva jaja na oko, avokado namazom, nekim zrnevljem i biljkama, tartufima, plus neka mirisljava voda kao infuzija 4 2 Link to comment
bags Posted November 10, 2023 Share Posted November 10, 2023 Najbolji period u godini sto se tice kulinarstva. 6 1 Link to comment
Sandradjer Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 Pasteis de Belem 6 3 Link to comment
adam Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 7 hours ago, Sandradjer said: Pasteis de Belem jao! nisam od onih koji jedu slatkise al panetone i ove portugalske bombice su mi rak rana. pre nesto jace od deset godina sam se ozbiljno navukao. gubio bih po pola dana i jace, samo da odem u pekaru koja vazi za najbolju portugalsku pekaru u gradu, da bih obnovio zalihe. kupovao sam po punu kutiju, onu od cipela. jedva se skinuo. a i sad kad god sam relativno blizu, odem i kupim kutiju. al trudim se da nije velika - do 8 komada. zlo! 2 2 1 Link to comment
Milošica Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 3 minutes ago, adam said: jao! nisam od onih koji jedu slatkise al panetone i ove portugalske bombice su mi rak rana Ti si ja. 1 1 Link to comment
Recommended Posts