aram Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Špageti tikve punjene koječime. Tj. kobasicama, lisičarkama, jabukama i pinjolima. 6 1
Eleniko Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 ja se pod stare dane a inspirisan grčkom verzijom u vidu keftedes - ćufte - napalio da pravim prave domaće ćuftete, dobro meso, puno začinskog bilja, jaje, hleb ili prezle i onda pola sata u rerni. bukvalno se pitam koji q spremam komplikovana jela kad ovo zakiva. nemam slike... 5
peralozac Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Masakijev suši pladanj za dvoje Spoiler Lepa pričica o šefu: 4 3
Eleniko Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 zahrđao ti taj astal pero, nemoj dobiti bolest, predaj sushi nama 2
Sandradjer Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Koliko mi se jede ovo sto jede peralozac 1
Eleniko Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 ja bezveze wubujem kad imam 2/3 ovoga u što frizu što frižideru dakle do moje lijenosti je krećem popodne u doba ručka da se dovodim u red 1
Sandradjer Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Ne znam da spremam susi, svaka cast ko zna. Ali da mi se jede, jede mi se. Moze jedan perin tanjir i neko vino rose. Paaa sreci nema kraja 1
x500 Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 Danas za rucak mesana salata, 100 stvari Vecera - Kapricoza (velika :)) 3
Sandradjer Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 Naravno da nisam odolela portugalskom hipsteraju . Tost sa dva jaja na oko, avokado namazom, nekim zrnevljem i biljkama, tartufima, plus neka mirisljava voda kao infuzija 4 2
bags Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 Najbolji period u godini sto se tice kulinarstva. 6 1
adam Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 7 hours ago, Sandradjer said: Pasteis de Belem jao! nisam od onih koji jedu slatkise al panetone i ove portugalske bombice su mi rak rana. pre nesto jace od deset godina sam se ozbiljno navukao. gubio bih po pola dana i jace, samo da odem u pekaru koja vazi za najbolju portugalsku pekaru u gradu, da bih obnovio zalihe. kupovao sam po punu kutiju, onu od cipela. jedva se skinuo. a i sad kad god sam relativno blizu, odem i kupim kutiju. al trudim se da nije velika - do 8 komada. zlo! 2 2 1
Milošica Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 3 minutes ago, adam said: jao! nisam od onih koji jedu slatkise al panetone i ove portugalske bombice su mi rak rana Ti si ja. 1 1
Recommended Posts