Sandradjer Posted September 3, 2023 Share Posted September 3, 2023 1 hour ago, arheolog1981 said: Kad smo kod čaša, ja sam uzeo ove, vrh su https://www.ikea.com/rs/sr/p/frasera-casa-20208787/ Bas su lepe. Jaoj ja cu sledeci vikend u Ikeu, navukli ste me. Taman pojedem onaj pacji batak 1 Link to comment
arheolog1981 Posted September 3, 2023 Share Posted September 3, 2023 7 minutes ago, Sandradjer said: Bas su lepe. Jaoj ja cu sledeci vikend u Ikeu, navukli ste me. Taman pojedem onaj pacji batak Iz Ikee me nemoš isterati Toliko je perfektno sve organizovano, nemam reči. Pola stana sam opremio iz Ikee i sve je fenomenalno a cene su više nego OK. Posuđe i pribor sam komplet tamo uzeo... 1 Link to comment
Sara Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 Uzela u Lidlu stapice od celera, davprobam. Punila (mazala) ih kikirikijem. Zanimljivo, krckaju i prste u ustima kad se jedu ali ipak, ne volim celer. Link to comment
ZeeGerman Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 Probaj da napuniš(namažeš) sa nečim “sirastim” tipa krem sir i odozgo na rastojanju zalogaja po jedna ili dve suve brusnice! Link to comment
ivy Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 ja obozavam celer ali kuvan/pecen..i stapice i koren...ali ne mogu bas sveze stapice.. Link to comment
Klara Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 On 1.9.2023. at 4:28, Indy said: U čast prvog dana proleća, otvaram sezonu sa 1 grečeskom salatom... (OK grčko-australijanskom.) Yeeeees, but 1 4 Link to comment
Popular Post Ras Posted September 5, 2023 Popular Post Share Posted September 5, 2023 Leblebije i kelj (c i b luk, čili flekice, kumin, korijander, kokosovo mleko, đumbir) 10 Link to comment
Lancia Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 7 minutes ago, Ras said: Leblebije i kelj (c i b luk, čili flekice, kumin, korijander, kokosovo mleko, đumbir) Kako si ovo spremao i dal moze spanac ili zelje umesto kelja?¿ Link to comment
Ras Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 2 minutes ago, Lancia said: Kako si ovo spremao i dal moze spanac ili zelje umesto kelja?¿ Može naravno. Priprema je krajnje jednostavna, a krajnji rezultat izvanredan obrok. Ovako recimo: 1 1 Link to comment
Popular Post Eleniko Posted September 5, 2023 Popular Post Share Posted September 5, 2023 na kraju mi je dosta paradajza sazrelo u takoreć isto vreme da ne mogu sve da pojedem, pa sam na kraju realno vrhunski paradajz za salatu krenu da turam u ćušpajze, pasta sosove i slično. i šta da vam kažem, divno je. koliko su ove stare srpske sorte bolje od bilo čega što današ možeš da posadiš pod EU zastavom ovo jelo je počelo kao luk paprika mulje onda sam dodao 1 patlidžan iz bašte pa 1 bluk pa kad se opustilo onda grilovani patlidzan od pre neki dana u balzamiku mulju i bluku onda 1 megalo volovsko srce /na slici/ iz bašte a na kraju sam dodao kesu izuzetnih mušlji iz zamrzivača, ono polutka ljuštura i megalo meso, nego nisam slikao. i na kraju ostaci pena od pre neki dan u frižideru odlično okreni obrni život je dobar 10 1 Link to comment
Popular Post Indy Posted September 6, 2023 Popular Post Share Posted September 6, 2023 Kako je ovde sve naopačke, tako nam je i omiljeno zimsko jelo punjena paprika. 7 3 Link to comment
hansolo Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 Csirkepaprikás sa home made špeclama (galuškama) ... špecle ispale odlične. Salata standard letnja: paradajz, paprika, krastavci, luk ... malo feta sira odgore. 6 Link to comment
Popular Post Indy Posted September 17, 2023 Popular Post Share Posted September 17, 2023 7 4 Link to comment
Popular Post Klara Posted September 19, 2023 Popular Post Share Posted September 19, 2023 @morgana https://www.mysticcakes.com/lazni-kroasani/ 9 2 Link to comment
Recommended Posts