Popular Post x500 Posted July 28, 2023 Popular Post Posted July 28, 2023 Flamkuhen - Alzaski stil 8 3
Ras Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 1 hour ago, JakeBlues said: I kod mene dana pasta: Spoiler Sa mladim tikvicama sa cvetovima i obiljem bosiljka, uz malo belog luka i rendanim sirom. Tikvice najpre propržene u ulju, tek da porumene, pa sve umiksano sa skuvanom pastom. Malo sam zbrzao i nisam uspeo da od rendanog sira i pasta vode dobijem onaj super krem - drugi put. 9
renne Posted July 29, 2023 Author Posted July 29, 2023 1 hour ago, Ras said: I kod mene dana pasta: Hide contents Sa mladim tikvicama sa cvetovima i obiljem bosiljka, uz malo belog luka i rendanim sirom. Tikvice najpre propržene u ulju, tek da porumene, pa sve umiksano sa skuvanom pastom. Malo sam zbrzao i nisam uspeo da od rendanog sira i pasta vode dobijem onaj super krem - drugi put. e pa @JakeBlues ti najviše obo ava te sa zukinijem, no se stidi
Popular Post aram Posted July 29, 2023 Popular Post Posted July 29, 2023 Cullen Skink iliti škotska čorba od dimljene ribe i krompira 13
Popular Post Ras Posted July 30, 2023 Popular Post Posted July 30, 2023 Juneći rep, prilog pečeno povrće (celer, šargarepa, komorač), sos od povrća i začina u kojima se rep pekao, za salatu krastavac i pečene ljute paprike sa peršunom i belim lukom. 11 3
Sara Posted August 3, 2023 Posted August 3, 2023 Danas sam pojela parce hleba namazano kikiriki puterom, a preko dzem od kajsije. Tu kombinaciju stalno vidjam po serijama i delovala mi je bljak, a u stvari je ukusno. Nadam se samo da necu da se navucem. 2
Popular Post maheem Posted August 4, 2023 Popular Post Posted August 4, 2023 ossi buci bez ossi. improvizovao ribić u saftu od belog vina, gramolatica car i milanese 9 1
Recommended Posts