July 29, 20231 yr 1 hour ago, JakeBlues said: I kod mene dana pasta: Spoiler Sa mladim tikvicama sa cvetovima i obiljem bosiljka, uz malo belog luka i rendanim sirom. Tikvice najpre propržene u ulju, tek da porumene, pa sve umiksano sa skuvanom pastom. Malo sam zbrzao i nisam uspeo da od rendanog sira i pasta vode dobijem onaj super krem - drugi put.
July 29, 20231 yr Author 1 hour ago, Ras said: I kod mene dana pasta: Hide contents Sa mladim tikvicama sa cvetovima i obiljem bosiljka, uz malo belog luka i rendanim sirom. Tikvice najpre propržene u ulju, tek da porumene, pa sve umiksano sa skuvanom pastom. Malo sam zbrzao i nisam uspeo da od rendanog sira i pasta vode dobijem onaj super krem - drugi put. e pa @JakeBlues ti najviše obo ava te sa zukinijem, no se stidi
July 30, 20231 yr Popular Post Juneći rep, prilog pečeno povrće (celer, šargarepa, komorač), sos od povrća i začina u kojima se rep pekao, za salatu krastavac i pečene ljute paprike sa peršunom i belim lukom.
August 3, 20231 yr Danas sam pojela parce hleba namazano kikiriki puterom, a preko dzem od kajsije. Tu kombinaciju stalno vidjam po serijama i delovala mi je bljak, a u stvari je ukusno. Nadam se samo da necu da se navucem.
August 4, 20231 yr Popular Post ossi buci bez ossi. improvizovao ribić u saftu od belog vina, gramolatica car i milanese