June 4, 20231 yr 39 minutes ago, DejanMilč said: Ufff 😍 Koziji sir? Ne znam zapravo šta je sastav, a bacio sam pakovanje. Zove se Rtanjski sir za grilovanje, kupljen je po prvi put na Dušanovačkoj pijaci, u jednoj od onih specijalizovanih prodavnica. Imaju i Stara planina proizvode po koje sam mesecima išao na Đeram pijacu
June 4, 20231 yr Kad su dani Grčke, Lidl ima dobar koziji sir za grilovanje, ali sigurno ga ima i po drugim radnjama. Probaću kravlji. Ogladnim na ovoj temi. 😄
June 4, 20231 yr nije da nisam razmišljao da krijem ovu temu svako veče oko 22h pa sutra ujutru unhide
June 5, 20231 yr Author 8 hours ago, DejanMilč said: Kad su dani Grčke, Lidl ima dobar koziji sir za grilovanje, ali sigurno ga ima i po drugim radnjama. Probaću kravlji. Ogladnim na ovoj temi. 😄 od četvrtka je grčka
June 8, 20231 yr Popular Post Четвертак, karniyarik. Turci, bogovi transfiguracije povrća i kuvane hrane.
June 10, 20231 yr Popular Post Bilo je odlicno . Skoro sve se pojelo. Hvala na idejama. Tu je rasov sir u susamu (vrh ekstra, mesani -ovca i koza). Aramov gvakamole (samo blendiran, nisam najvestija). I curetina u ruzmarinu, odlicno mi je ispala
June 13, 20231 yr Ja joj tepam supica, ona joj tepa čorbica. Kuhana tekućina od mladog graška i mladih krompira. Pizdarijica jedna <3
June 13, 20231 yr A jutros kroasan a na njemu grčki sir, ne sećam mu se imena, kačkavaljastog je tipa, prelio medom od kestena. Isusemarijojosipe Edited June 13, 20231 yr by maheem
June 13, 20231 yr 9 hours ago, maheem said: grčki sir, ne sećam mu se imena kefalotiri ili kaseri, ako nema dimljenu notu. ako ima, onda je metsovone. sad sam gladan i ti si kriv.
June 15, 20231 yr Piletina, leblebije i spanać (crveni i b luk, so, biber, paprika) Edited June 15, 20231 yr by Ras