ivy Posted February 4, 2023 Posted February 4, 2023 (edited) boranija dinstana u belom vinu pa zapecena sa sirom i piletina pohovana u prahu suvih vrganja i susamu Edited February 4, 2023 by ivy 5 1
Popular Post banatjanin Posted February 4, 2023 Popular Post Posted February 4, 2023 Imamo rođendan u kući, pa je tradicionalno riblji subotnji ručak još finiji nego uobičajeno. Škampi na kratkoj beloj buzari, divlji jadranski brancin, hoba sa roštilja, spektakularno Ipšino hcmulje i Matijašević Fume sovinjon 2020 da zaokruži. Čizkejkom smo se dotukli. 10 6
ivy Posted February 6, 2023 Posted February 6, 2023 evo imate srece sto sam se upetljala sa policijom oko nekog pitanja pa moram da nosim telefon svuda sa sobom hebale vas slike.. a posto nisam imala vremena rucak za 15min-rostilj kobasice,pire od celera i kelerabe i mamin pirinac koji je bio blah al jbga i salata od sargarepe,avokada i oraha koja nije bila dobro zacinjena jer sam je pravila sa pola mozga 3 1
maheem Posted February 6, 2023 Posted February 6, 2023 Burgundsko goveče ispalo bolje no ikada pire iz The Beara kao prilog, zelena salata.
Lancia Posted February 6, 2023 Posted February 6, 2023 Napravio lebac od pirincanog brasna. Ko pufnica je 1
x500 Posted February 7, 2023 Posted February 7, 2023 Ljuta juneca paradajz corbica sa povrcem i malo rize. 2 1
ivy Posted February 7, 2023 Posted February 7, 2023 proso je nabubrio i zapekao se sa strane a meso se raspada pogledom 4
ivy Posted February 8, 2023 Posted February 8, 2023 i danas rucak za 15min...falafel iz DM-a uopste nije los,ljutkasti kukuruz secerac sa pavlakom i rendana sargarepa,avokado i koziji sir ali sto imam jabukovo sirce sto sam pravila prosle god.. jako je dobro!!..slatkasto i vocno :P 5
aram Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 Dakle, našao sam Senf. Ukus onoga iz crvenih kioska, minus razvodnjenost. Mada je i dalje dosta tečan. 1
Sandradjer Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 Pasta sa pecurkama, slana zbog nekog zacina. Necu ponoviti gresku 3
Recommended Posts