renne Posted July 23, 2022 Author Posted July 23, 2022 21 minutes ago, aram said: nište ja to ne čistim, jede se i glava i sveeeee barem kad su te malecke naravno
hansolo Posted July 23, 2022 Posted July 23, 2022 2 hours ago, maheem said: Super. Inace nas psić ih obožava tako smrznute, omiljena klopa Isto i moj mačor, a kreten je težak na klopi užasno, jeftinije te ribe nego ona sranja iz kesice koje lizne tri puta i odšeta ...
hansolo Posted July 23, 2022 Posted July 23, 2022 1 hour ago, renne said: naravno Ne znam ja to prckam i čistim ... nije mi teško
Popular Post Ras Posted July 24, 2022 Popular Post Posted July 24, 2022 Pečena paprika punjena sirom (miks kozjeg i nekog sitnog sira, paradajz seckan na kockice i sitno seckani beli luk, biber, mlevena paprika i čili flekice) i "pita" od tikvica i krompira (rendane tikvice, posoljene i oceđene, rendani krompir, jedna sveža paprika, glavica crnog luka, par češnjeva belog luka, puno peršuna, bosiljak, jedno jaje, dve kašike brašna, so, biber, mlevena paprika). 10 1
Svemir Zeka Posted July 24, 2022 Posted July 24, 2022 Ljevak/razljevuša, moje tetke (bitno), bosanska pita s tikvom (ili krompirom), zaliveno pavlakom. Ako danas nisam pojela pola tepsije ovoga... 4 1
nenad Posted July 24, 2022 Posted July 24, 2022 jel stavljas ziv patlidzan ili termicki obradjen? 😂 1
aram Posted July 24, 2022 Posted July 24, 2022 1 minute ago, nenad said: jel stavljas ziv patlidzan ili termicki obradjen? 😂 znam da je pitanje retoričko, ali ipak: prodinstan na mulju s blukom 2
ivy Posted July 27, 2022 Posted July 27, 2022 umakala sam i dinju u tahini ..ali vise mi se svidja breskva..
Recommended Posts