DejanMilč Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 Kakve su i gde probati ove palačinke? Proteinske su?
bags Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 On 21.6.2022. at 23:24, mraki said: Prva lubenica ove sezone koja ništa ne valja, ali da se bar malo iskoristi. Uh kako tako kasno. Kod mene zena vec izbudalila. Ja polovine maja skoro svaki dan. Nasao sam ovde neke male bez kospa. Iako ne deluju da su nesto specijalno uglavnom budu i slatke i socne.
maheem Posted July 4, 2022 Posted July 4, 2022 Bolognese, carbonara, bolognese, carbonara, bolognese, carbonara, putanesca, pa iznova. E rešio sam da prekinem niz pa sam spravio paradajz chilli pastu po Gennaru. Doduše ja nisam mesio i sekao testeninu, poslužile su tagliatelle. Sexy klopa. Žena će se obradovati kad joj spremim. Za sredu planiram all'amatricianu za večerinku. Btw koristio sam bluk bez čenova, negde sam načuo da je slabijeg ukusa a jačeg mirisa. Ja sam ga uzeo zbog sočnije strukture od standardnog pa stavio malo više nego običnog i nemam zamerke za ukus jela. Standardni jeftini bluk je grozan ovde. 4
Ras Posted July 9, 2022 Posted July 9, 2022 (edited) Bolje da slikam pre razaranja: Ovu je pastu davno opevao Marvin Gej: Edited July 9, 2022 by Ras 9
Popular Post hansolo Posted July 9, 2022 Popular Post Posted July 9, 2022 Nešto kao Kao Bećar ali sa kobajama i slaninom (Iseckala malo slaninice na sitno i kobaje na kolutove i ispržila na samo par kapi ulja, biće dovoljno masti od slanine i kobasica, izvadila to na tanjir, u tu mast dodala dve sečene na krupnije paprike, jednu šargarepu seckanu, jedan seckani luk i tri čena belog luka, dinstala dok nije sve omekšalo, dva veća paradajza iseckala i bacila na sve to i dva deci belog vina, sačekala da se isprži, izvetri alkohol i sve zgusne, dodala malo soli, bibera, šećera jednu kašičicu i vrnula one kobaje i slaninu. Pirinač skuvala /ono standard 2/1 voda/riža, na kraju dodala dve kašike milerama i malo putera, soli i ukuvala do kraja da bude kao rižoto gustine. Odgore stavila neki lep koziji sir iscepkan, načupala listiće bosiljka). Dobar letnji ručak uz hladan špricer, uf. 15
Ras Posted July 17, 2022 Posted July 17, 2022 Pojelo se: Čorba od spanaća, jagnjeće pečenje (rebra) sa paradjzom, celerom i krompirom, caciki i "sladoled" od avokada (dva avokada, nekoliko listova nane, sok od pola limuna, konzerva kokosovog mleka 0,2L i jedna manja banana, pa sve smiksano u blenderu i zamrznuto juče. Bilo je problema prilikom odmrzavanja, drugi put ću to ranije uraditi). 8
Ras Posted July 17, 2022 Posted July 17, 2022 2 hours ago, nisam ja said: Ubio si je ko .... Valja li čemu, ili je izhajpovana jer je bila na inter netu?
Recommended Posts