May 19, 20222 yr Ne znam mozeli vise austrijski rucak nego ovaj Paprikahendl, jedino sto treba da bude batak ali ko mi je kriv sto sam kasno otisao...
May 19, 20222 yr savršeno ispečene škarpine na roštilju uz salatu od tikvica i onu drugu standardnu (luk, pardajz, paprika krastavac) uz marinadu i domaće vino, crno pojačano grožđem tamjanike. Hvala gospođi na pripremljenu sofru, ja sam došao na gotovo iz lazarevca sa kujom. Edited May 19, 20222 yr by djordje geprat
May 19, 20222 yr svesalata, bas malopre: oslic, kratko obaren s lovorom i zrnima bibera, zelena boranija i pirinac, kuruz secerac samo odmrznut, kuvana jaja na kolutove. so, ulje, doktor andra jabukovo sirce. ozgor: iscepkana rukola, jos malo so-m-ulje-sirce, nonsalantno parmezan povr svega. masline. zelene. c-vino. leci dusevne rane od skupih tresanja. i sire. poz Edited May 19, 20222 yr by le petit nicolas
May 22, 20222 yr čorba od spanaća (blender) uz kiselo mleko, musaka od tikvica sa jagnjećim mesom, caciki i šopska salata