bags Posted May 19, 2022 Posted May 19, 2022 Ne znam mozeli vise austrijski rucak nego ovaj Paprikahendl, jedino sto treba da bude batak ali ko mi je kriv sto sam kasno otisao... 6
đorđe geprat Posted May 19, 2022 Posted May 19, 2022 (edited) savršeno ispečene škarpine na roštilju uz salatu od tikvica i onu drugu standardnu (luk, pardajz, paprika krastavac) uz marinadu i domaće vino, crno pojačano grožđem tamjanike. Hvala gospođi na pripremljenu sofru, ja sam došao na gotovo iz lazarevca sa kujom. Edited May 19, 2022 by djordje geprat 4
le petit nicolas Posted May 19, 2022 Posted May 19, 2022 (edited) svesalata, bas malopre: oslic, kratko obaren s lovorom i zrnima bibera, zelena boranija i pirinac, kuruz secerac samo odmrznut, kuvana jaja na kolutove. so, ulje, doktor andra jabukovo sirce. ozgor: iscepkana rukola, jos malo so-m-ulje-sirce, nonsalantno parmezan povr svega. masline. zelene. c-vino. leci dusevne rane od skupih tresanja. i sire. poz Edited May 19, 2022 by le petit nicolas 3
Popular Post ivy Posted May 19, 2022 Popular Post Posted May 19, 2022 gulas od svinjeine i junece dzige 10 1
Ras Posted May 22, 2022 Posted May 22, 2022 čorba od spanaća (blender) uz kiselo mleko, musaka od tikvica sa jagnjećim mesom, caciki i šopska salata 8
Recommended Posts