ivy Posted April 18, 2022 Posted April 18, 2022 1 minute ago, Plajvi said: tunu u sopstvenom soku kakav je to sok od tune?
Ratamahatta Posted April 18, 2022 Posted April 18, 2022 Nije u suncokretovom ulju kao ona mlevena, drugacijeg je ukusa. Prilicno je blaga i neutralna i moze da se kombinuje s cim god ti padne na pamet. Od one mlevene u suncokretovom ulju jedino sendvic napravim ponekad, ocedim je i stavim pavlaku, tucanu papriku i sveze krastavce neoljustene. Kasikom je ne mogu jesti ni lud.
msv Posted April 18, 2022 Posted April 18, 2022 40 minutes ago, napadaj said: A kakve su te Il Capitano tune generalno? Džabe su u Gomexu, pa pitam. Doduše tamo je i Rio Mare 250 dinara, dok u Maksiju košta 400 Ništa im ne fali
napadaj Posted April 18, 2022 Posted April 18, 2022 (edited) Edit: Moglo i na Laugh Edited April 18, 2022 by napadaj 1
askeladden Posted April 18, 2022 Posted April 18, 2022 38 minutes ago, Milošica said: Jel vise volite sardine ili tunu? Sardine u maslinovom ulju su 1 poezija.Sardine sa harisom isto 1
nisam ja Posted April 18, 2022 Posted April 18, 2022 sardina bato. mayo i crven lukac pa na pržen leba. vino. bliss. 1
maheem Posted April 18, 2022 Posted April 18, 2022 Sardina i skuša uvek pre tune. Ne: meze. Nachosi i salse, crvena iz Linde kida. Brusketi iz Merkatora, super oblika, dimenzija i ukusa za tapas: Sir :hail: voćkast, malo mekši od parmiđana al taj fazon, uz jeftino vino iz Mahija jedan praznik. Suhe masline i crnogorski pršut Život je lep! 5
Lancia Posted April 18, 2022 Posted April 18, 2022 7 hours ago, Milošica said: Jel vise volite sardine ili tunu? Ja tamanim pikantne sardine u paradajz sosu. 1
centrifuga Posted April 18, 2022 Posted April 18, 2022 7 hours ago, Milošica said: Jel vise volite sardine ili tunu? ovo prvo svakako; probao sam i neke portugalske i kanacke, austro-ugarske, italijanske te francuske ali EVA je keva 1
mraki Posted April 18, 2022 Posted April 18, 2022 Tunu ipak. Sardine su mi se u jednom momentu nešto zamerile.
Ratamahatta Posted April 19, 2022 Posted April 19, 2022 Skuse volim najvise (njih jedino nikad ne mesam ni sa cim, cijepam ih direkt iz konzerve), onda tuna, pa sardina. Sardine volim samo u paradajz sosu ili one s limunom.
Svemir Zeka Posted April 19, 2022 Posted April 19, 2022 16 hours ago, Milošica said: Jel vise volite sardine ili tunu? Zavisi šta mi se jede. Ali što kaže aram, da, tuna mi više dođe da pravim namaze i salate, a sardinu tretiram kao jelo bez dodatnog ulaganja. Losos ne volim. Jedem, ali ne volim Skušu vplim, haringu...najviše od rina volim filet ajkule. Lepo masan, neribljeg ukusa (manje-više). 1
Recommended Posts