April 17, 20223 yr Ramstek iz Lidla sasvim solidan za te novce. Pire nikad bolji plus zelena salata sa rukolom. Praznik jedan od ukusa.
April 18, 20223 yr 1 hour ago, napadaj said: Kakva je ta tuna? Ranije je bila u Lindi ova: Super užina (220g). Ima i mexican style i sa rižom. Sad retko svraćam tamo pa ne znam je l ima u ponudi. Edited April 18, 20223 yr by maheem
April 18, 20223 yr A kakve su te Il Capitano tune generalno? Džabe su u Gomexu, pa pitam. Doduše tamo je i Rio Mare 250 dinara, dok u Maksiju košta 400
April 18, 20223 yr nisam vido ovu, ali mi je dobra ta nixe generalno. juče u lindi uzo neke čips čvarke. sabio tu čašu sa ćebatom i kajmakom sa zlatibora. i mladim lukom. damn.
April 18, 20223 yr 31 minutes ago, maheem said: Ranije je bila u Lindi ova: Super užina (220g). Ima i mexican style i sa rižom. Sad retko svraćam tamo pa ne znam je l ima u ponudi. Nema. To je jedina dobra. Neuporediva sa svim ostalim Edited April 18, 20223 yr by Svemir Zeka
April 18, 20223 yr 26 minutes ago, napadaj said: A kakve su te Il Capitano tune generalno? Džabe su u Gomexu, pa pitam. Doduše tamo je i Rio Mare 250 dinara, dok u Maksiju košta 400 Nisam jeo ostale Il Capitano, obicno kupim ili Nixe ili Compass tunu u sopstvenom soku (komadi su, nije ono mleveno masno sranje), te su mi isto ok. Napravim salatu sam (krastavci/paradajz) ili pomesam s pestom/paradajz sosom i opal.