February 18, 20223 yr Samo lagano ....stizem i ja na gulauš🤣🤣🤣[emoji8]Danas samo lagana hrana...gulas za dorucak [emoji16][mention=12879]hexy[/mention] Samo ti cepaj perece... [emoji23][emoji23][emoji23]
February 18, 20223 yr Just now, Filozof manijak said: Jesi ti umesio lebac? Lančo Nego sta, iznervirao me Renne, stalno kaci neki seljacki lebac, pa da vidi kako je to ovo mi je treci, sad vec zmureci stancujem.
February 18, 20223 yr Author 1 minute ago, Lancia said: Nego sta, iznervirao me Renne, stalno kaci neki seljacki lebac, pa da vidi kako je to ovo mi je treci, sad vec zmureci stancujem. pa ja sam čo'ek seljak
February 18, 20223 yr 1 minute ago, renne said: pa ja sam čo'ek seljak Verujem ali to je ipak bio kompliment.
February 18, 20223 yr Author Just now, Lancia said: Verujem ali to je ipak bio kompliment. znam, i hvala al' ja sam čo'ek iz bosne, seljak, nisam k'o vi gradska deca beoooogradžaaani i ostali
February 18, 20223 yr 2 minutes ago, renne said: znam, i hvala al' ja sam čo'ek iz bosne, seljak, nisam k'o vi gradska deca beoooogradžaaani i ostali Ja sam tek prva generacija rodjena u gradu, jos mi se nije sasusio praziluk u dupetu. To mozda @beta kentauri ona je tamo sa Senjaka, burzujsko dete.
February 18, 20223 yr 4 minutes ago, aram said: ja sam gracko dete, al s Juga, pa se isto računjam u seljaci Huh, sa te lokacije, tek tvoji praunuci mogu da racunaju da su gradjani