Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

Vikend! :thumbup:

Tantanmen ili 担々麺 uradi sam.

20210723_141333.jpg

Edited by Pixie

• Replies 20.9k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

Pazario ovde neki Kosovski sudzuk.Ne znam sta je to,al za rezanje i uz sira nije.Sutra pada prekrstavanje u tiganju sa sv mascu i jajima.

839b3c0945e7a7b67d7f38f288959074.jpg

11 minutes ago, askeladden said:

Pazario ovde neki Kosovski sudzuk.Ne znam sta je to,al za rezanje i uz sira nije.Sutra pada prekrstavanje u tiganju sa sv mascu i jajima.

Ovde gde? Ako je Keljmendi, ne valja to ništa, tj. da ne kažem čemu.

5 minutes ago, aram said:

Ovde gde? Ako je Keljmendi, ne valja to ništa, tj. da ne kažem čemu.

Ma Skandinavija.Ne znam koji je,nisam zagledao u pakovanje.Bilo na nekom bas popustu inace ga zacepljuju na 220nok za kilo.Svaka mesarska susena kobasica suta snazno u dupe ovo cudo.Kao sto rekoh,bice old school seoski dorucak kobaja na kolutove i jaja.

[mention=475]aram[/mention] eee [emoji846] daj tu grcku musaku, pazarila sam neki fini patlidzan pa da se posle dvoumim ocu li nju ili paputzaki 🥸

E jebga, sad sa tefelona teško ću da nadjem, traži “patlidzan”, pod autor stavi mene, na ruska salata, milion topicu

Edited by aram

A?

Dobro ne moraš sad, možes i kasnije [emoji3]

A i ne trebaju mi detalji, ugrubo.

@Jumanji

Nemam bre struju ni vodu danima, kod prijatelja sam u stanu, nemam ni komp, samo telefon. Ali evo, @msv se potrudio i hvala mu :) 

I mene je zanimao recept, pa sam ga našao još juče :) 

Ok, kako mogu da znam sta ti se desava danas  -.-

Hvala @msv

OK, sad znam da ne pratiš uopšte šta pišem, pa ne znaš da sam ŽRTVA POPLAVE! :cry:

Nisam videla ovih dana :(

Jesam te pitala za auto? 🤨
Znam da si ga upalio iz prve, sta ces vise [emoji3]

Edited by Jumanji

A iz druge je krenuo da se raspada, eksplodirali air bagovi, blokirao se prvo prozor, pa onda i vrata sa vozačeve strane… totalna šteta je procena osiguranja.