July 14, 20213 yr 10 hours ago, Lancia said: Sta si ti, pcela, pa da znas sta je med ?¿ Ne, samo medojed. Al' možda to nije ni kašika.
July 17, 20213 yr https://www.donnahay.com.au/recipes/breakfast/breads-and-slices/basic-zucchini-slice+ grcki jogurt sa harisomPromenila sam u odnosu na recept: -umesto rikote (nisam imala) stavila malo mocarele-dodala muskatno [emoji7]-mesavinu brasna obicno+speltinoAli su kocke tanje nego kod Done, jer sam stavila i-2 jaja manje (nesto mi 6 za ovu kolicinu previse)-plus zaboravila ppBez obzira, preukusne su [emoji846]
July 17, 20213 yr Svezi (ovaj put) medenjaci iz Munzea [emoji813] ... hebo dijetu. Heaven! Gde ovo ima da se kupi?
July 17, 20213 yr 13 minutes ago, Jumanji said: Gde ovo ima da se kupi? Shop'n'Go, Idea, vrv Maxi... Edited July 17, 20213 yr by Skyhighatrist
July 17, 20213 yr E, maxi? Nisam videla. Imao je Pionir jedno vreme, ali krarko nesto neke posne medenjake, meni se mnogo svideli, ali nemaaa visee Ovi izgledaju jos bolje. Hvala.Edit: u online ponudi nemaju
July 17, 20213 yr 1 hour ago, Jumanji said: E, maxi? Nisam videla. Imao je Pionir jedno vreme, ali krarko nesto neke posne medenjake, meni se mnogo svideli, ali nemaaa visee Ovi izgledaju jos bolje. Hvala. Edit: u online ponudi nemaju Kupi domaće medenjake na pijaci, kod ljudi koji prodaju med.
July 17, 20213 yr Nema ih kod mene na pijaci, a i ti sto prodaju med mi sumnjivi neki. Moji prodavci vec to ne rade.Ma pravim i ja odlicne, ali hocu bas ove. A i jednom sto mi ovde rekli, nije poenta da se pravi uvek
July 18, 20213 yr U Australiji, ja kupujem online, ali pretpostavljam da pitas na tvom lokalu - to ne znam. Adresa u Zemunu im je Mornarska 8, ako to nesto pomaze.