Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

Just now, nisam ja said:

ju! 

ima li jamona u ovom potejtu? 

Nisam imo. Pomesao soja sos, mulje, ostras sos, siiitno seckan bluk, sok od pola limuna, siitno seckan idiupersun, so, biber i ruzzmarin - sacekao de se krompir ispece 45 minuta na 180º, prelio smesom, ubacio na jos 15 minuta, ondak posuo mocarelom, vratio u rernu na 3 minuta i sad zderonja. 

• Replies 20.9k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

Kud sam ušla, umirem odgladi
:cry:

7b57279c0b8239664708843be273e6b3.jpg

Ćuretina iz rerne, premazana senfom, mulje, zacinjena i u pivu, krkačala se u pekaču negde 1.5-2h, izvadila je pa se u istoj tečnosri karamelizovao krompir (kada je isparilo sve) i moj omiljeni pikantni grašak sa dosta bluka i ljute papričice.

Night shift [emoji102]26558ded562be2bb89d3f27939f2c702.jpg

ba81c6a3296f3cfef8a00418ca1b20bf.jpg

IMG-20210605-191115-1.jpg

Zar na ovu vrućinu? Mora da si u polju nešto radio.

5 minutes ago, Ras said:

Zar na ovu vrućinu? Mora da si u polju nešto radio.

Plus rakijica uz suljpa.Mora da je kosio pa da presece znoj sa rakijom.

Čuj, kosio, pre će biti da je fotkao kosače.

ne znam. pasulj govori hebrejski. 

između ostalih jezika. 

Nau dajdžesting aljo, oljo & peperonćino špagete

IMG-20210607-172030.jpg

Prženi mladi krompir sa ruzmarinom i belim lukom, pikantni ratatui (započet na tiganju i dovršen u rerni) i grčki jogurt začinjen nanom.

44 minutes ago, Ras said:

Prženi mladi krompir sa ruzmarinom i belim lukom, pikantni ratatui (započet na tiganju i dovršen u rerni) i grčki jogurt začinjen nanom.

Skroz gej, al sto puta bolje nego moj ljuti gulas, ubi me sad gorusica. 

Skroz OK!