June 1, 20213 yr Just now, nisam ja said: ju! ima li jamona u ovom potejtu? Nisam imo. Pomesao soja sos, mulje, ostras sos, siiitno seckan bluk, sok od pola limuna, siitno seckan idiupersun, so, biber i ruzzmarin - sacekao de se krompir ispece 45 minuta na 180º, prelio smesom, ubacio na jos 15 minuta, ondak posuo mocarelom, vratio u rernu na 3 minuta i sad zderonja.
June 3, 20213 yr Ćuretina iz rerne, premazana senfom, mulje, zacinjena i u pivu, krkačala se u pekaču negde 1.5-2h, izvadila je pa se u istoj tečnosri karamelizovao krompir (kada je isparilo sve) i moj omiljeni pikantni grašak sa dosta bluka i ljute papričice.
June 5, 20213 yr 5 minutes ago, Ras said: Zar na ovu vrućinu? Mora da si u polju nešto radio. Plus rakijica uz suljpa.Mora da je kosio pa da presece znoj sa rakijom.
June 8, 20213 yr Prženi mladi krompir sa ruzmarinom i belim lukom, pikantni ratatui (započet na tiganju i dovršen u rerni) i grčki jogurt začinjen nanom.
June 8, 20213 yr 44 minutes ago, Ras said: Prženi mladi krompir sa ruzmarinom i belim lukom, pikantni ratatui (započet na tiganju i dovršen u rerni) i grčki jogurt začinjen nanom. Skroz gej, al sto puta bolje nego moj ljuti gulas, ubi me sad gorusica.