hexy Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Ooooo Reneeeee[emoji7]@detabo &@hexy styleSent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 3
banatjanin Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 8 hours ago, Frank Pembleton said: Jesi to uzeo kod nas ili naručio da ti neko donese? .... Shiit has hit the fan! Uzeo kod nas, direktno od Elektroluxa. Toga nema po radnjama, nego sam naručio i onda čekao oko tri nedelje da uvezu i isporuče. Od EL sam uzeo sve u kuhinji, osim frižidera.
cmrlj Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 problem s koriscenjem plina u srbiji, osim straha, jeste i cinjenica da nam isporucuju krs plin, nema velike razlike u odnosu na kuvanje na struju, pa se postavlja pitanje cemu onda drkanje. mada je zgodno za kad nestane struje.
nenad Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 omlet sa srckom, mladim lukom i malooo mocarele. cena smrcka na pijaci je kriminal ali uzeh malo, da me zelja mine. ipak, mislim da necu ponavljati. 1
ivy Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 (edited) nasla sam tri smrcka ove sezone @Jumanji posejes korijander pa gajis? ima semena da se kupi.. Edited April 18, 2021 by ivy
aram Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 1 hour ago, cmrlj said: isporucuju krs plin to se isto rešava kad nađeš dobrog dobavljača koji ima poznanstva po točionicama. moj je bio neki profesor matematike, kad mi on donese bocu traje mi dva meseca, dok sam je sam kupovao ako izgura mesec da se šutam u dupe.
cmrlj Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 (edited) 13 minutes ago, aram said: to se isto rešava kad nađeš dobrog dobavljača koji ima poznanstva po točionicama. moj je bio neki profesor matematike, kad mi on donese bocu traje mi dva meseca, dok sam je sam kupovao ako izgura mesec da se šutam u dupe. koliko ti kuvas? meni traje 6 meseci nije problem u trajanju, nego u kalorijama (je l to bese mera?). beskonacno dugo treba voda da provri, nije tako kad kuvam u inostranstvu. edit. mada kad razmislim, trajanje jeste mera kvaliteta, kad je kvalitetniji, brze se skuva, da mi dostavljaju pristojan boca bi mi trajala godinu dana Edited April 18, 2021 by cmrlj 1
Frank Pembleton Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 problem s koriscenjem plina u srbiji, osim straha, jeste i cinjenica da nam isporucuju krs plin, nema velike razlike u odnosu na kuvanje na struju, pa se postavlja pitanje cemu onda drkanje. mada je zgodno za kad nestane struje.Kuvanje na plinu ima i druge prednosti, kontrola vremena grejanja, plus ja imam "dobavljača" po trajanju boce vidim da je to taj kvalitet[emoji769] i onda sam upucao snagu. Neuporedivo u plusu u odnosu na elektriku.Kada bih sad menjao kuhinju verovatno bi izbacio radnu ploču sa strujom stavio na gas i uzeo jednu onu ringlu električnu za nedaj bože.. Kada bih.... Shiit has hit the fan!
Popular Post banatjanin Posted April 18, 2021 Popular Post Posted April 18, 2021 (edited) Jagnjeći kotleti, malo hcmulja, malo ruzmarina, cvet soli i Bela Voda 2016 Edited April 18, 2021 by banatjanin 10 1
gospa buba Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 zashta ti o banacane sluzi cvet soli?sent from bubamoto
duda Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Kako izgleda ovo roštiljanje u kujni po pitanju zadimljenosti ?
banatjanin Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 @gospa buba pa da posolim volim te fine, krupne kristale i peckavo - slani efekat na jeziku. Sa tim solim samo što se soli naknadno @dùda aspirator mi je, ako dobro mislim, 800 vati, kad uključim na najjače, pokupi mrve iz trpezarije 1 1
Recommended Posts