Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

• Popular Post

received_977277243079991.thumb.jpeg.9fc6a11cce48eaebd314ca74fe5fc7c7.jpeg

Više da pohvalim novu tučanu ploču, iz Gasixa. Savršena je. Brunirao sam je jutros u rerni, ne lepi, drži temperaturu i ravnomerno raspoređuje. 

Riba ispala perfektno, kako jedino i može sa gradela. 

Za pojam o veličini ploče, svaki lubin je po 800gr. Dugačka 43cm, široka 22. Platio 3180 rsd, dostava za dan. 

Ispod ploče je jedna duguljasta plinska ringla, namenski sam zbog toga kupio taj šporet. 

Sutra kotleti! 

• Replies 21k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

@aramskinuto. fala. al vidim ja da cu morati da pojurim knjigu. :D

jebote, sad listam (i cvilim), ceo babin i mamin kulinarski zivot je ovde. i samim tim dobar deo mog.

Edited by adam

neka musakica

IMG-20210417-152756.jpg

Nema korijandera ni-gde! [emoji852]
Ni u dva bolja Maksija, ni u Metrou, ni na pijaci, e do Merkatora stvarno nisam migla da putujem [emoji19]... pihh

To se treba snabdeti kada se pojavi, pa zamrznuti.

• Author

20210417_180011.jpg

3 hours ago, banatjanin said:

received_977277243079991.thumb.jpeg.9fc6a11cce48eaebd314ca74fe5fc7c7.jpeg

Više da pohvalim novu tučanu ploču, iz Gasixa. Savršena je. Brunirao sam je jutros u rerni, ne lepi, drži temperaturu i ravnomerno raspoređuje. 

Riba ispala perfektno, kako jedino i može sa gradela. 

Za pojam o veličini ploče, svaki lubin je po 800gr. Dugačka 43cm, široka 22. Platio 3180 rsd, dostava za dan. 

Ispod ploče je jedna duguljasta plinska ringla, namenski sam zbog toga kupio taj šporet. 

Sutra kotleti! 

fantazija

Banaćanine, ti taj plinski šporet teraš na zemni gas ili imaš bocu ?

to me nešto zanima, jer moj muž ima baš neku fobiju od boce, a u bg po stanovima zemnoga gasa nema 

• Author

mi u bosnu na bocu već 40 godina, u dve kuhinje, i sve lagano, nema brige

Sto puta više volim plin sa mizernim rizikom od eksplozije, nego glupe odvratne nepraktične staklene/keramičke ploče.

Just now, renne said:

ma nemaš brige sa bocom sa dobrim ventilima na šporetu, nikakve

eh, to i ja pričam, ali mi se čini , uludo :dry:

Super je boca, samo ako imaš mesta gde da je staviš. I preporučujem ove likove što donose, oni i instaliraju i provere i sve, bolje nego da se sami zajebavate.

29 minutes ago, dùda said:

sad guglala, koja je ovo super stvarčica

https://www.electrolux.rs/kitchen/cooking/hobs/gas-hob/egh6349box/

Uuuuu super sad to jurim znaci...Jos jedna od milion stvari koje cu zeletia nikad imati....

@banatjanin Jel ja to dobro vidim da ima 4 regulatora tako da ova dugacka moze na dva dela?

Edited by Frank Pembleton

1 hour ago, dùda said:

sad guglala, koja je ovo super stvarčica

https://www.electrolux.rs/kitchen/cooking/hobs/gas-hob/egh6349box/

37 minutes ago, Frank Pembleton said:

Uuuuu super sad to jurim znaci...Jos jedna od milion stvari koje cu zeletia nikad imati....

@banatjanin Jel ja to dobro vidim da ima 4 regulatora tako da ova dugacka moze na dva dela?

Baš ovu istu plinsku ploču imam. 

@Frank Pembleton da, to su dve ringle, ali spojene u jednu dugačku. Dobio sam dupli komplet, u dva poteza mogu da promenim i pretvorim u regularne ringle. Ali to ne radim, kad mi treba, upalim samo jednu.

@dùda boca. Ne znam, pazim, kupujem samo atestirane NIS boce (plave) na proverenim mestima ili zovem ove što menjaju. Menjam creva, regulatore i gumice redovno

Edited by banatjanin

Baš ovu istu plinsku ploču imam. 

[mention=295]Frank Pembleton[/mention] da, to su dve ringle, ali spojene u jednu dugačku. Dobio sam dupli komplet, u dva poteza mogu da promenim i pretvorim u regularne ringle. Ali to ne radim, kad mi treba, upalim samo jednu.

[mention=2764]dùda[/mention] boca. Ne znam, pazim, kupujem samo atestirane NIS boce (plave) na proverenim mestima ili zovem ove što menjaju. Menjam creva, regulatore i gumice redovno
Jesi to uzeo kod nas ili naručio da ti neko donese?

.... Shiit has hit the fan!