Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

23 hours ago, banatjanin said:

potpuno sam bezveze uslikao i to već raskupusan tanjir, ali kako sam je ovo dobro ispalo!

ovaj sos ću nastaviti da pravim, izvrstan je na ribi. na hcmulju otopio par filet inćuna i propržio bluk i šaku iseckanog peršuna. deglazirao belim vinom, pa umuljao kašiku koncentrata od paradajza, dodao dagnje i prokrčkao, dok se tečnost nije zgusnula

dagnje su pretpostavaljam one zamrznute?

• Replies 21k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

1 minute ago, nenad said:

dagnje su pretpostavaljam one zamrznute?

Jesu, iz ribarnice  DTD Ribarstvo 

• Popular Post

received_1186518005134176.thumb.jpeg.9ebec4acd166cad3abc655551fd6b584.jpeg

Biftek i sos od smrčka na njemu. Biftek ko biftek, medium rare, a sos propržena ljutika i bluk na puteru, suvi smrčak oko dve šake, dva deci crvenog vina, dva deci jake juneće supe, timijan, vlašac i peršun. 

I Kremen kamen iz 16, jer je poseban dan

Edited by banatjanin

Fantazija! [emoji7]

WTF je smrčak?:D Di to ima? 

@banatjanin

evo ja danas ubrala cela 4 smrcka :D ..sad ih gledam i ne znam sta cu sa njima :D 

• Author

Iz mjeha.

20210328_182954.jpg

26 minutes ago, ivy said:

@banatjanin

evo ja danas ubrala cela 4 smrcka :D ..sad ih gledam i ne znam sta cu sa njima :D 

nikad nisam probao sveže, a suve obožavam 

32 minutes ago, renne said:

Iz mjeha.

20210328_182954.jpg

mrem. :cry:

18 minutes ago, banatjanin said:

nikad nisam probao sveže, a suve obožavam 

ja nikad nisam probala suve a sveze obozavam :D ..ali jedem ih svake druge godine mozda dva puta :D 

2 hours ago, hansolo said:

WTF je smrčak?:D Di to ima? 

Gljiva, i to vrhunska, rano proleće joj je sezona, tj sad. Beru je kod nas onoliko, nađe se kid pečurkara, uglavnom suva. Ima i iz uvoza, prilično skupa. Najjeftinije sam nabavljao u Makedoniji. 

Ima jedinstven, jako fin miris i ukus, lešnikast i zemljan, recimo . Za sosove neprevaziđena. 

36 minutes ago, banatjanin said:

Gljiva, i to vrhunska, rano proleće joj je sezona, tj sad. Beru je kod nas onoliko, nađe se kid pečurkara, uglavnom suva. Ima i iz uvoza, prilično skupa. Najjeftinije sam nabavljao u Makedoniji. 

Ima jedinstven, jako fin miris i ukus, lešnikast i zemljan, recimo . Za sosove neprevaziđena. 

Uf, dobro zvuči, potražiću :)

omlet sa 4 smrčka :D ...i da,preukusni su evo zacinili su mi omlet samo tako iako je kolicina stvarno minimalna :D 

Omlet sa 4 jaja bio bi još ukusniji!