nenad Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 23 hours ago, banatjanin said: potpuno sam bezveze uslikao i to već raskupusan tanjir, ali kako sam je ovo dobro ispalo! ovaj sos ću nastaviti da pravim, izvrstan je na ribi. na hcmulju otopio par filet inćuna i propržio bluk i šaku iseckanog peršuna. deglazirao belim vinom, pa umuljao kašiku koncentrata od paradajza, dodao dagnje i prokrčkao, dok se tečnost nije zgusnula dagnje su pretpostavaljam one zamrznute?
banatjanin Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 1 minute ago, nenad said: dagnje su pretpostavaljam one zamrznute? Jesu, iz ribarnice DTD Ribarstvo
Popular Post banatjanin Posted March 28, 2021 Popular Post Posted March 28, 2021 (edited) Biftek i sos od smrčka na njemu. Biftek ko biftek, medium rare, a sos propržena ljutika i bluk na puteru, suvi smrčak oko dve šake, dva deci crvenog vina, dva deci jake juneće supe, timijan, vlašac i peršun. I Kremen kamen iz 16, jer je poseban dan Edited March 28, 2021 by banatjanin 8 3
ivy Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 @banatjanin evo ja danas ubrala cela 4 smrcka ..sad ih gledam i ne znam sta cu sa njima 1
banatjanin Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 26 minutes ago, ivy said: @banatjanin evo ja danas ubrala cela 4 smrcka ..sad ih gledam i ne znam sta cu sa njima nikad nisam probao sveže, a suve obožavam
ivy Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 18 minutes ago, banatjanin said: nikad nisam probao sveže, a suve obožavam ja nikad nisam probala suve a sveze obozavam ..ali jedem ih svake druge godine mozda dva puta 1
banatjanin Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 2 hours ago, hansolo said: WTF je smrčak? Di to ima? Gljiva, i to vrhunska, rano proleće joj je sezona, tj sad. Beru je kod nas onoliko, nađe se kid pečurkara, uglavnom suva. Ima i iz uvoza, prilično skupa. Najjeftinije sam nabavljao u Makedoniji. Ima jedinstven, jako fin miris i ukus, lešnikast i zemljan, recimo . Za sosove neprevaziđena.
hansolo Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 36 minutes ago, banatjanin said: Gljiva, i to vrhunska, rano proleće joj je sezona, tj sad. Beru je kod nas onoliko, nađe se kid pečurkara, uglavnom suva. Ima i iz uvoza, prilično skupa. Najjeftinije sam nabavljao u Makedoniji. Ima jedinstven, jako fin miris i ukus, lešnikast i zemljan, recimo . Za sosove neprevaziđena. Uf, dobro zvuči, potražiću
ivy Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 omlet sa 4 smrčka ...i da,preukusni su evo zacinili su mi omlet samo tako iako je kolicina stvarno minimalna 2
Recommended Posts