detabo Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 ...zimsko vreme,zimski meni [emoji102] 2 Link to comment
Jumanji Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Musaka od pečeneih paprika 2 4 Link to comment
nisam ja Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 uuuuuu. ovo je jedna od jačih stvari u kosmosu. nikad pravio, moram majku za receps propitati. mislim da ona slaže pohane paprike. pa homemade tartar sos na kraju. :prsk: Link to comment
Jumanji Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Nisam htela da pohujem, too much mi je bilo i posla i kalorija u ove sitne sate. Dovoljno što je fil pikantan. Ali sa pohovanim je stvarno vrh.Edit: i ako mozete da napisete uvek sta to jedete majkovicu -.-[mention=9045]detabo[/mention] [mention=1038]renne[/mention] [mention=475]aram[/mention] Link to comment
aram Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 11 minutes ago, Jumanji said: sta to jedete majkovicu Krompir po Banatjaninovom receptu od juče. Leskovački uštipci po mom: kilo junetine, dvesta grama sitno iseckane slanine (ne nađoh običnu te je sasvim fino legla švarcvaldska), dvesta grama nekog krupno rendanog žutog sira, čedar se sasvim fino pokazuje, nećemo ga menjati. Glavicu luka i 4 čena belog luka u blender, pa umešati i to, plus dobru kašiku ili čak i dve mrvljene suve paprike. Kod mene je četvrtina te količine ljuta, ali kako ko voli i podnosi. Dobro zamesiti, gustinu po potrebi regulisati dodavanjem brašna i kisele vode, pa ostaviti da odstoji nekoliko sati u frižideru. Naravno, najbolje na roštilju, ali zima, pa su ovi u tiganju spremljeni, a juče sam ih u rerni pekao. Ali salata je spektakl U činiji viljuškom izmrviti 150 grama feta sira i promešati sa najgušćim grčkim jogurtom, oko 400ml. Sremuš iseći na rezance, jedan svežanj od oko dvesta grama, dodati još najmanje toliko rukole i sve dobro promešati. Posoliti po ukusu, dodati kašiku sirćeta i dve-tri kašike maslinovog ulja. Promešati dobro, pa još malo politi maslinovim uljem. 3 Link to comment
Jumanji Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 E to je opis! [emoji173]Jeste li videli? Tako treba 1 Link to comment
detabo Posted March 18, 2021 Share Posted March 18, 2021 Krompir baren,dobro ohladjen pa uvaljan u mesavinu kukuruznog brasna,palente,vegete,bluka u prahu,aleve...pa dopecen u rerni.Ispalo odlicno... 2 Link to comment
detabo Posted March 18, 2021 Share Posted March 18, 2021 Jedan dupli pa da se odjavljujem lagano....laku "noc" svima [emoji102][emoji102][emoji102][emoji16][emoji854] 3 Link to comment
Haralampije Posted March 18, 2021 Share Posted March 18, 2021 Fileti dimljene pastrmke + dalmatinska marihuana 7 1 Link to comment
nisam ja Posted March 18, 2021 Share Posted March 18, 2021 predjelo, pica levtouvers. glavno: 3 1 Link to comment
renne Posted March 18, 2021 Author Share Posted March 18, 2021 @Frank Pembleton Vidi veljoooo 1 2 Link to comment
Frank Pembleton Posted March 18, 2021 Share Posted March 18, 2021 Granadir? .... Shiit has hit the fan! Link to comment
Recommended Posts