March 14, 20214 yr Istrosilo se po pijaci bogami, sad lagano. Sledeci obrok, kad stigne bez previse angazovanja.
March 14, 20214 yr Krem čorba od brokolija, valdorf salata, lajt verzija (grčki jogurt, bez majoneza), osobuko junetina, meso sam uvezao i opet se raspalo, ali čujem ga kako peva ne izgledm lijepo i briga me zato, pečeni bejbi krompirići. Edited March 14, 20214 yr by Ras
March 14, 20214 yr Popular Post Jagnje objasnilo. Nego, nije reprezentativna fotka, ali krompir kako mi je ispao! Kremast i mekan unutra, spolja rumen i hrskav, mastan, ali divno mastan. Potpuno sam zaboravio taj babin način pečenja. Krupno sečen krompir u hladan dubok tiganj, od gore par kašika masti, decilitar vode, poklopi se, pa na umerenu vatru. Prvo se skuva u pari od vode, a onda se isprži, do rumenog i hrskavog. So na kraju. Edited March 14, 20214 yr by banatjanin
March 15, 20214 yr Šta je ono sa lebom,mislim da je krumpir al nemoj da se ljutiš ako nije, jel' može pomoć za nas ćorave? Zaječarac, tradicionalni sponzor obroka
March 15, 20214 yr Hvala druže na objašnjenju, sada će Renne da me ubije i stavi u pasulj ili piktije
March 15, 20214 yr Author 18 minutes ago, arkonada said: Šta je ono sa lebom,mislim da je krumpir al nemoj da se ljutiš ako nije, jel' može pomoć za nas ćorave? Zaječarac, tradicionalni sponzor obroka proja i kromipir, pole