Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

Da da, sremica neka, prodaje ko luda...al džabe...meni nejestivo.

• Replies 21.1k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

Uz bećarac i [emoji505][emoji505]

55b79aa16ecc4c39eb904bde4067a22d.jpg

Jak doručak!

.... Shiit has hit the fan!

Istrosilo se po pijaci bogami, sad lagano. Sledeci obrok, kad stigne bez previse angazovanja.

• Author

Oslić iz rerne

20210314_122957.jpg

y4mNAt-t5Njjt56w3fmJGkA2LNkx1yoUSDH-kCv_y4mMZllGRGzjxNBA05mTn7Sx0GB9tN4_bVMsWSO6

Krem čorba od brokolija, valdorf salata, lajt verzija (grčki jogurt, bez majoneza), osobuko junetina, meso sam uvezao i opet se raspalo, ali čujem ga kako peva ne izgledm lijepo i briga me zato, pečeni bejbi krompirići.

Edited by Ras

supa, prase, ruska, krompirići, gomboce. 

:lalab:

• Popular Post

received_130264935693749.thumb.jpeg.f0f8b8b4c2bbda823c82a410e55c03f7.jpeg

Jagnje objasnilo. 

Nego, nije reprezentativna fotka, ali krompir kako mi je ispao! Kremast i mekan unutra, spolja rumen i hrskav, mastan, ali divno mastan.

Potpuno sam zaboravio taj babin način pečenja. Krupno sečen krompir u hladan dubok tiganj, od gore par kašika masti, decilitar vode, poklopi se, pa na umerenu vatru. Prvo se skuva u pari od vode, a onda se isprži, do rumenog i hrskavog. So na kraju. 

received_1038331849904304.jpeg

Edited by banatjanin

• Author

e ja tako baš često pravim

• Author

20210315_181858.jpg

Šta je ono sa lebom,mislim da je krumpir al nemoj da se ljutiš ako nije, jel' može pomoć za nas ćorave?:mellow:

Zaječarac, tradicionalni sponzor obroka:lolol:

Nije baš leb, već proja. Pored jeste pečeni krompir - police.

Hvala druže na objašnjenju, sada će Renne da me ubije:sad: i stavi u pasulj ili piktije

On moderiše ovu temu, pa može da ti radi šta hoće!

• Author
18 minutes ago, arkonada said:

Šta je ono sa lebom,mislim da je krumpir al nemoj da se ljutiš ako nije, jel' može pomoć za nas ćorave?:mellow:

Zaječarac, tradicionalni sponzor obroka:lolol:

proja i kromipir, pole