nisam ja Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 iz edicije easy like Sunday morning. posle jaja na tiganj bačio juneća rebra iz supe, pa sve to na tost. 6
Frank Pembleton Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 Moze.Za 5 kg povrca : 3 l. vode, 1 l. sirceta, 150 gr.soli , 200 gr.secera, 10gr.konzervansa. Mada moze i drugacije, ovo je neka klasika. Dodas korijander ili biber u zrnu, moze i drugi zacini. Prokuvas sve to i ostavis da se ohladi. Mada probao sam i bez kuvanja, moze i tako.Sta je vazno - naliti tegle do vrha, da nema vazduha ni malo, i dobro zatvoriti tegle, pozeljno je novim cepovima.Stari tesko dihtujuE a to povrće[emoji769] tj grožđe, jel treba da se juri ono bez semenki? .... Shiit has hit the fan!
Ras Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 31 minutes ago, Frank Pembleton said: E a to povrće tj grožđe, jel treba da se juri ono bez semenki? .... Shiit has hit the fan! It's Your choice!
Haralampije Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 41 minutes ago, Frank Pembleton said: E a to povrće tj grožđe, jel treba da se juri ono bez semenki? .... Shiit has hit the fan! Ako imas takvo - ok ,ja se nisam smarao.Vazno je da je slatko i svako puce zdravo
Haralampije Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 (edited) Dok cekamo ribu, malo buchnice™ u osnovi gibanica sa rendanim tikvicama, lagano i ukusno Edited February 14, 2021 by Haralampije 3 1
nisam ja Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 e fala ti. meni jednu dve potkovice pržene na masti.
duda Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 joooj @Haralampije, sad si me bacio u bedak, moraću nekako ovih dana da napravim onu bučnicu, to obožavam a dosta dobro sam se držala ove godine sa kilažom, bez obzira na sve (ne)pogodnosti sad sam na najboljem putu da to upropastim
nisam ja Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 danas sam se izuo od boranije s svinjetinom.
maheem Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 3 minutes ago, nisam ja said: danas sam se izuo od boranije s svinjetinom. 1
Recommended Posts