December 13, 20204 yr 24 minutes ago, gospa buba said: gde ti je paradjaz sent from bubamoto Tacno se vidi da je prvo smazo paradajz
December 13, 20204 yr 6 minutes ago, Lancia said: Seksi fotka sta seksi idi me brani, napali me tunjavci na tvom topiku
December 13, 20204 yr 2 minutes ago, Haralampije said: sta seksi idi me brani, napali me tunjavci na tvom topiku Gledam seriju After Life i totalno sam zen. Ommm
December 13, 20204 yr 1 hour ago, renne said: Džiga pileca Kopiraš me 41 minutes ago, gospa buba said: gde ti je paradjaz sent from bubamoto Paradaiz sakrio pod sto, oduzeće mu funkciju ako vide
December 14, 20204 yr Popular Post Plov, nacionalno jelo Uzbekistana. Od sastojaka koristio junetinu, crni luk i šargarepu u odnosu 1:1, goveđi temeljac, jednu glavicu belog luka i basmati pirinač. Sve je pripremljeno u kombinaciji suncokretovog, lanenog i susamovog ulja. Glavni začin je kraljevski kumin.
December 14, 20204 yr Ovi sam pravila I nisam zadovoljna vizuelno kako izgleda, dosta je svetlije, nije se uprzilo, vec kao vise skuvalo prvo.Zato necu da slikam, ali je ukusno.Uz pirinac basmati.
December 15, 20204 yr 23 hours ago, rezwalker said: Glavni začin je kraljevski kumin. To je neka posebna vrsta kumina?
December 15, 20204 yr On 14.12.2020. at 16:01, rezwalker said: Plov, nacionalno jelo Uzbekistana. Od sastojaka koristio junetinu, crni luk i šargarepu u odnosu 1:1, goveđi temeljac, jednu glavicu belog luka i basmati pirinač. Sve je pripremljeno u kombinaciji suncokretovog, lanenog i susamovog ulja. Glavni začin je kraljevski kumin. Probaj sa ovčetinom. Masnom. To je tek plov . U pirinač se može dodati koja leblebija, malo suvog grožđa.