Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

1 minute ago, aram said:

pa koji drugi?  :fantom:

kako koji drugi? pa prazan. :s_d:

• Replies 21k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

• Author

khmmmmm

sad cu da jedem chowder koji je ispao sjajno.

imao po komad svezeg bakalara i lososa a ubacio i nekoliko racica. proprzio par reznjeva slaninice na puteru, dodao seckani praziluk, luk i celer (pola luka, struk praziluka, stap celera) pa to przio na tihoj vatri da lepo omeksa. dodao kashicicu brasna, malo przucnuo, dodao mesavinu mleka i vode (pola-pola) onako malo po malo dok mi nije bilo dosta - jedno litru. zatim ubacio seckanu mrkvu (par mladih) i krompir (jedan na kockice), dodao kukuruz (malu konzervu, velicine pola regularnog pelata), to malo prokrchkao, dodao ribu, tucane ljute, soli, bibera i krchkao jos jedno petnaestak minuta. probao, podesio ukuse, sad cu da naseckam persun i da navalim.

e, da - pihtije bile spektakularne. sve izeo. prijateljima juce razdelio, taman obrnuo krug po gradu.

35 minutes ago, renne said:

khmmmmm

a kad smo vec kod toga

Kad u Bosni naručiš burek sa sirom - BezBrige

glič u matriksu. 

Na slici je zeljanica.

9 minutes ago, djeneralche said:

Na slici je zeljanica.

Jedan je burek. Ako izgleda drugacije - do svetla je. Takorekuc opticka varka. :)

Sad kad oko slike krene rasprava poput one koje boje je haljina :)

Liči na zeljanicu ali sam je viđao i ranije i znam da je burek sa mesom.

Edited by fikret selimbašić

mak. 

29 minutes ago, nisam ja said:

mak. 

Na konac.

kažu mi da sam rašomonac. 

• Author

Letnja salatica

20201208_123219.jpg

Jutarnja varijanta [emoji16] za promenu, pljeskavica od soje na elektricnom rostilju...prijatno sam iznenadjen [emoji848]d7f6f61b0a55576ac3ff596a0401c389.jpg

• Author

20201209_174126.jpg

Pasulj sa dimljenim rebarcima i kolenicom...61b324d935ae06cedefe9940dec59a27.jpg