December 7, 20204 yr sad cu da jedem chowder koji je ispao sjajno. imao po komad svezeg bakalara i lososa a ubacio i nekoliko racica. proprzio par reznjeva slaninice na puteru, dodao seckani praziluk, luk i celer (pola luka, struk praziluka, stap celera) pa to przio na tihoj vatri da lepo omeksa. dodao kashicicu brasna, malo przucnuo, dodao mesavinu mleka i vode (pola-pola) onako malo po malo dok mi nije bilo dosta - jedno litru. zatim ubacio seckanu mrkvu (par mladih) i krompir (jedan na kockice), dodao kukuruz (malu konzervu, velicine pola regularnog pelata), to malo prokrchkao, dodao ribu, tucane ljute, soli, bibera i krchkao jos jedno petnaestak minuta. probao, podesio ukuse, sad cu da naseckam persun i da navalim. e, da - pihtije bile spektakularne. sve izeo. prijateljima juce razdelio, taman obrnuo krug po gradu.
December 7, 20204 yr 9 minutes ago, djeneralche said: Na slici je zeljanica. Jedan je burek. Ako izgleda drugacije - do svetla je. Takorekuc opticka varka.
December 7, 20204 yr Sad kad oko slike krene rasprava poput one koje boje je haljina Liči na zeljanicu ali sam je viđao i ranije i znam da je burek sa mesom. Edited December 7, 20204 yr by fikret selimbašić
December 9, 20204 yr Jutarnja varijanta [emoji16] za promenu, pljeskavica od soje na elektricnom rostilju...prijatno sam iznenadjen [emoji848]