detabo Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 Tradicionalna gurmanska petkom Pratim renne,pratim [emoji16] 2
Ras Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 (edited) Bilo je neplanirano, obzirom da burek mesecima nisam probao (ne jede mi se). Ovo je bio nenadani poriv i poslužilo je kao vežba ređanje kora i pečenja. Pored paprike, soli i bibera, začinio sam majčinom dušicom , ruzmarinom i čili p, tako da je ispalo toliko aromatično da sam pojeo čak dve osmine. Sledeći će biti sa mlevenom jagnjetinom. Prenesite Trpkoviću da može da okači oklagiju o klin! Edited December 5, 2020 by Ras
maheem Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 ja rekoh da ćeš da razvlačih kore pa ćeš da rolaš krompirušu
Jumanji Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 e sad može dobro jutro. Sta ti je ovo?Brusketi? Sa paprikom?Kako to tako bez objasnjenja?
nisam ja Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 jup. đenaro čiken. otkošćeno batkovlje nasečeš grubo, so, biber, na vrelo ulje, dobije boju, ubaciš čenovlje, ruzmarin i čili, poklopiš na tiho po čuke, otklopiš, napanjš vatru, naliješ bvino. kad ispari gotovo. lebac sam tostirao, premazao mešavinom, pavlaka, majonez, bluk, kkrastavčići. crveno je paradajz. 2
namenski Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 40 minutes ago, renne said: Мушмула je 1 sampion vocka... 1
renne Posted December 6, 2020 Author Posted December 6, 2020 Just now, namenski said: Мушмула je 1 sampion vocka... jedno obožavanje tako reći
namenski Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 Just now, renne said: jedno obožavanje tako reći Ni to nije dovoljan opis koliko su dobre... Kad smo kod toga, оскорушу nisam video, a ni pojeo godinama, takodje je 1 vrh...
aram Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 ne palačinci ja slane, klasika, sir i švarcvaldska šunka, žena i sin s marmeladom od crnih trešanja. Dobar je fazon u marmeladu umešati kašiku-dve sveže ceđenog soka od narandže, fino je osveži. 3
Recommended Posts