November 12, 20204 yr 11 hours ago, Haralampije said: takvu veceru nema ni precednik, svaka cast! Pa i osećam se ko haški zatvorenik - nema mrdanja iz kabine. 3 cigarete dnevno. Mislim da sam zbog toga popio 10.5 litara vode za 48h. Al bar je hrana dobra Dorucak: shrimps, slanina, kajgana, jaje na oko, kroasan.
November 12, 20204 yr 8 hours ago, detabo said: Karbonara sa mnooogo bluka i bibera... ti baš, ono, živiš za fajt?
November 12, 20204 yr 10 minutes ago, nisam ja said: crna gora i pešter, ima i sira. Upropastices zmijsko telo
November 12, 20204 yr 10 minutes ago, Frank Pembleton said: Uuuu koliko rakije može da se popije uz ono mesoooo .... Shiit has hit the fan! i dva mala piva.
November 12, 20204 yr jbt, ali mi udarate kiselo. čitam topike ovde kao nikad i slinim jer nemam kuhinju, već više od mesec dana. preselili smo se, majstori nisu završili, kuhinjski aparati kasnili debelo, a kad je konačno sve stiglo, ja fasovao koronu. i sve to vreme podgrevamo u mikrotalasnoj, jedemo iz kartonskih tanjira, ono malo sudova peremo u kupatilu, dovijamo se sa dostavom i suvim glupostima... a ja kao pravi mazohista samo čitam forum, gledam andrewa zimmerna i tiho patim... jedino smršao nisam
November 12, 20204 yr jbt, ali mi udarate kiselo. čitam topike ovde kao nikad i slinim jer nemam kuhinju, već više od mesec dana. preselili smo se, majstori nisu završili, kuhinjski aparati kasnili debelo, a kad je konačno sve stiglo, ja fasovao koronu. i sve to vreme podgrevamo u mikrotalasnoj, jedemo iz kartonskih tanjira, ono malo sudova peremo u kupatilu, dovijamo se sa dostavom i suvim glupostima... a ja kao pravi mazohista samo čitam forum, gledam andrewa zimmerna i tiho patim... jedino smršao nisam Preselio si se? Otišao sa NBG? .... Shiit has hit the fan!
November 12, 20204 yr 4 minutes ago, Frank Pembleton said: Preselio si se? Otišao sa NBG? .... Shiit has hit the fan! neee, sad sam ti još bliže, za jedno 300 metara i gledam u Savu. ja sa NBG mogu da idem samo severnije, negde u ravnicu kraj reke, ali to kad se približi penzija