maheem Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 11 hours ago, Haralampije said: takvu veceru nema ni precednik, svaka cast! Pa i osećam se ko haški zatvorenik - nema mrdanja iz kabine. 3 cigarete dnevno. Mislim da sam zbog toga popio 10.5 litara vode za 48h. Al bar je hrana dobra Dorucak: shrimps, slanina, kajgana, jaje na oko, kroasan.
aram Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 8 hours ago, detabo said: Karbonara sa mnooogo bluka i bibera... ti baš, ono, živiš za fajt?
renne Posted November 12, 2020 Author Posted November 12, 2020 34 minutes ago, aram said: ti baš, ono, živiš za fajt?
askeladden Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 Kobaje i suvo meso raspoznajem.Sta je ovo trece?Kavurma?
Lancia Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 10 minutes ago, nisam ja said: crna gora i pešter, ima i sira. Upropastices zmijsko telo
nisam ja Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 ovčetina zalivena lojem, iz tegle se vadi. 4
banatjanin Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 3 hours ago, aram said: ti baš, ono, živiš za fajt? i ja sam se ugrizo za prst
Frank Pembleton Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 Uuuu koliko rakije može da se popije uz ono mesoooo.... Shiit has hit the fan!
Lancia Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 10 minutes ago, Frank Pembleton said: Uuuu koliko rakije može da se popije uz ono mesoooo .... Shiit has hit the fan! i dva mala piva.
banatjanin Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 jbt, ali mi udarate kiselo. čitam topike ovde kao nikad i slinim jer nemam kuhinju, već više od mesec dana. preselili smo se, majstori nisu završili, kuhinjski aparati kasnili debelo, a kad je konačno sve stiglo, ja fasovao koronu. i sve to vreme podgrevamo u mikrotalasnoj, jedemo iz kartonskih tanjira, ono malo sudova peremo u kupatilu, dovijamo se sa dostavom i suvim glupostima... a ja kao pravi mazohista samo čitam forum, gledam andrewa zimmerna i tiho patim... jedino smršao nisam 2
Frank Pembleton Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 jbt, ali mi udarate kiselo. čitam topike ovde kao nikad i slinim jer nemam kuhinju, već više od mesec dana. preselili smo se, majstori nisu završili, kuhinjski aparati kasnili debelo, a kad je konačno sve stiglo, ja fasovao koronu. i sve to vreme podgrevamo u mikrotalasnoj, jedemo iz kartonskih tanjira, ono malo sudova peremo u kupatilu, dovijamo se sa dostavom i suvim glupostima... a ja kao pravi mazohista samo čitam forum, gledam andrewa zimmerna i tiho patim... jedino smršao nisam Preselio si se? Otišao sa NBG? .... Shiit has hit the fan!
banatjanin Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 4 minutes ago, Frank Pembleton said: Preselio si se? Otišao sa NBG? .... Shiit has hit the fan! neee, sad sam ti još bliže, za jedno 300 metara i gledam u Savu. ja sa NBG mogu da idem samo severnije, negde u ravnicu kraj reke, ali to kad se približi penzija
Frank Pembleton Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 [emoji106].... Shiit has hit the fan!
Recommended Posts