Ras Posted November 9, 2020 Posted November 9, 2020 Kačamak. Morao sam da proverim da li je juče kupljeno kukuruzno brašno prošlo pored kukuruznog polja. Izgleda da jeste.
nisam ja Posted November 9, 2020 Posted November 9, 2020 ja uzo palentu da kuvam, imam nekog starog sira iz kraljeva.
maheem Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 Hot shrimp soup Riža, povrćni kari, bamije, krilca i jedna viršla Od voća carambola. Probao, dwluje nezrelo a da ne rizikujem alergijsku reakciju ipak sam voćku ostavio. Za tri dana kućiiiiiiii
decak Kejt Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 pasulj sa kolenicom, kupus salata, krckavog 'leba. mladunče mi izmedju lopatanja poslalo , nema većeg komplimenta. 3
ivy Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 rujnice sa kajmakom...iz edicije rujnice na sto nacina 2 1
maheem Posted November 11, 2020 Posted November 11, 2020 Danas za ručak: riblja supa sa dosta kupusa. Losos što na šarana liči i po izgkedu i po ukusu. Najbolji losos koji sam jeo do sada. Prilog riža, jako lep pire, da smem sa se krećem pitao bih kuvara u čemu je caka, zelene mahune, pljosnate, liče na boraniju al ukusom na grašak.
aram Posted November 11, 2020 Posted November 11, 2020 58 minutes ago, maheem said: zelene mahune, pljosnate, liče na boraniju al ukusom na grašak. Grašak šećerac?
maheem Posted November 11, 2020 Posted November 11, 2020 To! Mislim redovan je u azijatskoj kujni al nisam nesto obracao paznju ili ga nikad nisam dobio van mixa. Vecera: pohovano pileće nebelo, riža, raštan il već neki rođak mu, goveđi repovi u saftu za kraj kao dezert pored grožđa. 1
Haralampije Posted November 11, 2020 Posted November 11, 2020 4 hours ago, maheem said: To! Mislim redovan je u azijatskoj kujni al nisam nesto obracao paznju ili ga nikad nisam dobio van mixa. Vecera: pohovano pileće nebelo, riža, raštan il već neki rođak mu, goveđi repovi u saftu za kraj kao dezert pored grožđa. takvu veceru nema ni precednik, svaka cast!
Recommended Posts