September 23, 20204 yr Dia de kashika - u corbuljaku, leblebije, gambasi i chorizo. Hasan nije vise gladan
September 23, 20204 yr 2 minutes ago, Haralampije said: Stvarno si bio gladan,sipao si do ivice Ne brate, do marice, sramota me da kazem, sipao sam sam triput :svinjche:
September 23, 20204 yr 6 minutes ago, renne said: Punjene Nije zavrat, kad budes imao vremena napisi recept sa tacnim merama, meni testo ne ide od ruke.
September 23, 20204 yr Author Sa tačnim merama teško, ne umem. Ja to odokativnoRastopiš jedan kvasac u 1.5dcl toplog mleka u koji staviš kašičicu šećera i pratohvat soliKada kvasac odradi, sipaš to u oko 400g brašna, dodaš 1dcl tople vode i čep rakije. Dodaješ lagano brašno dok testno prestane da se lepi.Pokriješ krpom, ostaviš na toplom oko pola sata.Kidaš komade, puniš po želji, i pržiš oko 30 sec u vrelom ulju sa svake strane
September 24, 20204 yr Túrós csusza - široki rezanci, sremski sir, pržena slanina, vlašac, aromatično ulje, tucana ljuta...
September 24, 20204 yr @precog Znao sam da te zastrašuju intelektualno izazovni filmovi. Ali da imaš frku istog tipa i sa hranom... Brrrrr...
September 25, 20204 yr cuftice i salsicce u limun marinadi, ostalo od juče, plus isto od juče zapečeni krompir s pečurkama, dodao malo klot blitve s blukom.