Lancia Posted September 23, 2020 Posted September 23, 2020 Dia de kashika - u corbuljaku, leblebije, gambasi i chorizo. Hasan nije vise gladan 5
Haralampije Posted September 23, 2020 Posted September 23, 2020 Stvarno si bio gladan,sipao si do ivice
Lancia Posted September 23, 2020 Posted September 23, 2020 2 minutes ago, Haralampije said: Stvarno si bio gladan,sipao si do ivice Ne brate, do marice, sramota me da kazem, sipao sam sam triput :svinjche: 1
Lancia Posted September 23, 2020 Posted September 23, 2020 6 minutes ago, renne said: Punjene Nije zavrat, kad budes imao vremena napisi recept sa tacnim merama, meni testo ne ide od ruke.
renne Posted September 23, 2020 Author Posted September 23, 2020 Sa tačnim merama teško, ne umem. Ja to odokativnoRastopiš jedan kvasac u 1.5dcl toplog mleka u koji staviš kašičicu šećera i pratohvat soliKada kvasac odradi, sipaš to u oko 400g brašna, dodaš 1dcl tople vode i čep rakije. Dodaješ lagano brašno dok testno prestane da se lepi.Pokriješ krpom, ostaviš na toplom oko pola sata.Kidaš komade, puniš po želji, i pržiš oko 30 sec u vrelom ulju sa svake strane 1 1
rezwalker Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 Túrós csusza - široki rezanci, sremski sir, pržena slanina, vlašac, aromatično ulje, tucana ljuta... 8 1
rezwalker Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 @precog Znao sam da te zastrašuju intelektualno izazovni filmovi. Ali da imaš frku istog tipa i sa hranom... Brrrrr...
aram Posted September 25, 2020 Posted September 25, 2020 cuftice i salsicce u limun marinadi, ostalo od juče, plus isto od juče zapečeni krompir s pečurkama, dodao malo klot blitve s blukom.
Recommended Posts