September 16, 20204 yr Ispekao sam onaj makedonski mešani krava-ovca sir, sa crvenom paprikom, maslinama i paradajzom + tabule
September 21, 20204 yr Jeftina ali ukusna pizza: podloga i sir iz Linde, sinterovana tunjevina, malo sunkarice, koji incun i ceri iz baste imalo kapra! Druga je od home made testa, mladog kozijeg sira i karemelizovanog crnog (crvenog) luka, moj favorit medju pizzama vec godinama Edited September 21, 20204 yr by Haralampije
September 21, 20204 yr Kad pomenu kozji sir... meni omiljena pica od onog osusenog paradajza u ulju (aka sun dried tomato in olive oil) i kozjeg sira. Ide tu još i beli luk (sitno seckan sa paradajzom) i ako se ima gore za posipanje pinjolama... ako se nema može i bez toga (ili mogu i orasi krupnije seckani kao zamena).
September 21, 20204 yr Popular Post Lechon asado con mojo - kubansko drpano prase u mojo marinadi. Generalno se služi samo sa pirinčem. Ja dod'o honey-mustard, grilovanu šunku i nanu da malo "povuče" na kubanski sendvič.
September 22, 20204 yr Nije bas now, skuhao sam nedeljni rucak za 10 minuta od sastojaka kupljenih u Istri nedavno. Dakle, testo cesljanci/pljukanci, incuni, kapari i par maslina uz praziluk.