Ras Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 Ispekao sam onaj makedonski mešani krava-ovca sir, sa crvenom paprikom, maslinama i paradajzom + tabule 1
Haralampije Posted September 21, 2020 Posted September 21, 2020 (edited) Jeftina ali ukusna pizza: podloga i sir iz Linde, sinterovana tunjevina, malo sunkarice, koji incun i ceri iz baste imalo kapra! Druga je od home made testa, mladog kozijeg sira i karemelizovanog crnog (crvenog) luka, moj favorit medju pizzama vec godinama Edited September 21, 2020 by Haralampije 5 1
JakeBlues Posted September 21, 2020 Posted September 21, 2020 Kad pomenu kozji sir... meni omiljena pica od onog osusenog paradajza u ulju (aka sun dried tomato in olive oil) i kozjeg sira. Ide tu još i beli luk (sitno seckan sa paradajzom) i ako se ima gore za posipanje pinjolama... ako se nema može i bez toga (ili mogu i orasi krupnije seckani kao zamena).
Popular Post rezwalker Posted September 21, 2020 Popular Post Posted September 21, 2020 Lechon asado con mojo - kubansko drpano prase u mojo marinadi. Generalno se služi samo sa pirinčem. Ja dod'o honey-mustard, grilovanu šunku i nanu da malo "povuče" na kubanski sendvič. 7 3
djekson Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 Nije bas now, skuhao sam nedeljni rucak za 10 minuta od sastojaka kupljenih u Istri nedavno. Dakle, testo cesljanci/pljukanci, incuni, kapari i par maslina uz praziluk. 3
Recommended Posts